DotA генерална дискусија

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Излезе новата верзија на дота, можете да ја симнете од линков. Има многу нови промени, една позначајната е измената на naix. Тој сега е едно мало црно зверче, на кој првата магија му е аватар од 4 секунди ( и има многу брз cooldown ). 2 магија е слична на таа што беше претходно, т.е. пак се пуни со енергија кога мава само со една клучна разлика што тој што го мава ако има многу енергија се пуни повеќе ( така да кентаур веќе тешко може против naix. А со 6 магија може да се вметне во крипче и да седи таму да се пуни, или одма да се напуни ако има мана. Со други зборови новиот naix e звер над зверовите. Некои викаат дека е многу imba направен али ќе видиме за тоа.
Малце си закаснил а ?:haha::haha:

Баш заради такви админи, Тито, се префрлаат на ггц. Неам ништо лично ни со Лока ни со тебе, баш до сеа убоо си игравме и то, али ако ја тераме правдата да ја дотераме...не ни знам што се случило, али сакам да знам...баш дека "криете".

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Duso, ne sum admin veke 7-8 meseca : )

Ne mislis deka nekoj drug bi go demodiral za toa vreme ? : ) ( zboruvame za loka_mkd )

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Море не зборев за тебе љубави...така кажав дека ти си го ставил админ...мислев за Лока, и погоре кажав зошто си го направил тоа:))) тактики бе тактики.:pos:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Е добро де Лока не се срами. Кажи ги причините. Геџо не е дете мало па да пцуе или да прави проблеми.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Лока многу некако безвезе зборуваш, извини вака.
Ако си се зачленил на форумов заради темава објасни зашто банираш ако не уопште не ни пишувај

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
jas sakam dota na hamachi
ukluci se na network name:Miovski pass:miovski
ajde da te vidam

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
ukluci se na hamachi na network name Miovski i pass:miovski

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
odma de ili na hamachi network vlatko1993 i pass:vlatko1993

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
ukluci se na Miovski i pass miovski
ili na
vlatko1993 i pass:vlatko1993

Член од
2 јануари 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
Sto velite da se sobereme nie lugeto od skopje vo set net ili enternet i da izigrame edna dota 5 vs 5?????Cekam odgovori

Kajgana Shop

На врв Bottom