DotA генерална дискусија

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Другар му е на Тито e тој т.е Тито го стаил админ за да игра гага кај него у кафе. :):)

R

Rikiboy

Гостин
Eve isto taka nogu dobra kombinacija:

Troll
Puskar
Kuce(Ghoul)
Kentaur i
4 dusi sto mnogu dobro znaat da gi igrat tie heroi:icon_roll

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
во нет кафе викате работел .... каде поточно :zlo:

Шала на страна не личи онака да банира и да кика зошто така му дошло или не ми се свиѓа мојот јузер :toe:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Aj ke go pitam sho e bilo rabotata, valjda si izlezel od nekoja igra, ili... sho znam si pcijal : )

Член од
3 јануари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Abe ke te baniram uste 100 pati ako treba a ne na forum prijavi na FBI mos pa tama ke ti pomgnat :))

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Па кажи ја де причината...

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Епа ти кажав де, наброј ги....кажи ги...подели ги со нас.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
A ako mislam deka Potato igra kaj mene na GAGA dojdi pa ako mi sresas mos i na tebe ke ti dadam da igras.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Си имам јас кафе каде си играм за безпари...ако ми платиш за патот може ке поминам накај вас...

И ке ја одбегниваш темата или ке кажеш кој се причините зашто го бануваше Гего...?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Dosta decki : )

Ne bi bil postaven za operator na Makedonija ako banirase luge bez veza, neli ? : )

Член од
3 јануари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Abe jas nema vrska da ja izbegnuvam temata ama koj si pa ti jas na tebe OCET da davam mislam ima drugi za taa rab so go nad mene taka li e ?

Член од
29 ноември 2007
Мислења
202
Поени од реакции
1
Излезе новата верзија на дота, можете да ја симнете од линков. Има многу нови промени, една позначајната е измената на naix. Тој сега е едно мало црно зверче, на кој првата магија му е аватар од 4 секунди ( и има многу брз cooldown ). 2 магија е слична на таа што беше претходно, т.е. пак се пуни со енергија кога мава само со една клучна разлика што тој што го мава ако има многу енергија се пуни повеќе ( така да кентаур веќе тешко може против naix. А со 6 магија може да се вметне во крипче и да седи таму да се пуни, или одма да се напуни ако има мана. Со други зборови новиот naix e звер над зверовите. Некои викаат дека е многу imba направен али ќе видиме за тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom