DotA генерална дискусија

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Aj prociti nekoj moj prethoden post... Sekoj heroj si ima funkcija. Nekoi se tepace, nekoi tenkove...

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Еве ја сеа завршиф една партија, па ај да се пофалам :vozbud:

Гондар.
Power Treads
Butterfly
MKB
Hart of tarasque
Burrizze

Лом..
leleee! I ovdeka imalo luge shto igraat dota! Ova e za nikade! Prvo: BoT se pravi, radi -ms da moze da brka! pa dagon, i se nadograduva do 5 lvl! i imash instant show -1500dmg i kill! A veke ako sakate dmg so normal hit togash desolator! Nikakvi drugi itemi ne se na mesto! osven nekoj band ili neshto slichno. Na toj heroj -as ne mu e potreben ama ich! Da ne zaboravam bottle si kupuvate od start! n00boi edni! NE za dzabe ne ja chitam temava... aj do sledniot pat koga na greshka pak ke ja otvoram!:smir:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Aj prociti nekoj moj prethoden post... Sekoj heroj si ima funkcija. Nekoi se tepace, nekoi tenkove...
jas te svakjam ama on bil izgleda bajagi tepac imal dovolno dmg za da gi suredi site i zatoa napravil hart.Dobro mene ic ne mi e cudno samo sto ne pravam jas hart tuku satanik i toa obavezno 3 item mi e satanic

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
leleee! I ovdeka imalo luge shto igraat dota! Ova e za nikade! Prvo: BoT se pravi, radi -ms da moze da brka! pa dagon, i se nadograduva do 5 lvl! i imash instant show -1500dmg i kill! A veke ako sakate dmg so normal hit togash desolator! Nikakvi drugi itemi ne se na mesto! osven nekoj band ili neshto slichno. Na toj heroj -as ne mu e potreben ama ich! Da ne zaboravam bottle si kupuvate od start! n00boi edni! NE za dzabe ne ja chitam temava... aj do sledniot pat koga na greshka pak ke ja otvoram!:smir:
prvpat slusam dagon na gondar???ili ne sum razbral nesto u postov!

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Така...на секој херој ти дагон да му праиш.....и до последен левел да му го надрграуваш....

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Dobro BoT ama Dagon nikogas ne bi mu prael

Z

ZeroStyle

Гостин
На гондарот е поубаов сатаник да...Ама ДАГОн...... Кое избацивање беше на темава ова еј :pos: :pos:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Ej, ej, alo... poleka malku saa...

Moze dagon na gondarot, ama prvo treba arcane ring, za da ima mana. Posle samo odas ganguvas. Vo pokasna igra ako treba, go prodavas.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84

Moze dagon na gondarot, ama prvo treba arcane ring, za da ima mana. Posle samo odas ganguvas. Vo pokasna igra ako treba, go prodavas.
Дагон - 3000голд .. Аркане Ринг - околу 1700 = 4700 и уше 300 = 5000 = санџ и јаша .. епа саа шо е поарно?

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Не не не ....тој брои надграден дагон до 5ти левел(тоа ти е над 5000 на оние 5000 од погоре) :pos:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21

Ако секој херој си има фукнција.....Која е фукнцијата на Гондар ??

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
i da te tera da kupuvas gem!!!
Abe lugje a sto se desava so ovaa 6.49b
novi itemi PoT naprven za sekoj heroj i da mu dava po 10 str,agi ili inte dobra rabota a samo za plus 300 gold:)interesno :)namalen e hyperstonot od 2300 na 2100 :)eaglehornot od 3400 na 3300:)ima mn novi raboti treba da se sedne da se razgleda:)

Kajgana Shop

На врв Bottom