leleee! I ovdeka imalo luge shto igraat dota! Ova e za nikade! Prvo: BoT se pravi, radi -ms da moze da brka! pa dagon, i se nadograduva do 5 lvl! i imash instant show -1500dmg i kill! A veke ako sakate dmg so normal hit togash desolator! Nikakvi drugi itemi ne se na mesto! osven nekoj band ili neshto slichno. Na toj heroj -as ne mu e potreben ama ich! Da ne zaboravam bottle si kupuvate od start! n00boi edni! NE za dzabe ne ja chitam temava... aj do sledniot pat koga na greshka pak ke ja otvoram!:smir:Еве ја сеа завршиф една партија, па ај да се пофалам
Гондар.
Power Treads
Butterfly
MKB
Hart of tarasque
Burrizze
Лом..
jas te svakjam ama on bil izgleda bajagi tepac imal dovolno dmg za da gi suredi site i zatoa napravil hart.Dobro mene ic ne mi e cudno samo sto ne pravam jas hart tuku satanik i toa obavezno 3 item mi e satanicAj prociti nekoj moj prethoden post... Sekoj heroj si ima funkcija. Nekoi se tepace, nekoi tenkove...
prvpat slusam dagon na gondar???ili ne sum razbral nesto u postov!leleee! I ovdeka imalo luge shto igraat dota! Ova e za nikade! Prvo: BoT se pravi, radi -ms da moze da brka! pa dagon, i se nadograduva do 5 lvl! i imash instant show -1500dmg i kill! A veke ako sakate dmg so normal hit togash desolator! Nikakvi drugi itemi ne se na mesto! osven nekoj band ili neshto slichno. Na toj heroj -as ne mu e potreben ama ich! Da ne zaboravam bottle si kupuvate od start! n00boi edni! NE za dzabe ne ja chitam temava... aj do sledniot pat koga na greshka pak ke ja otvoram!:smir:
Така...на секој херој ти дагон да му праиш.....и до последен левел да му го надрграуваш....leleee! I ovdeka imalo luge shto igraat dota! Ova e za nikade! Prvo: BoT se pravi, radi -ms da moze da brka! pa dagon, i se nadograduva do 5 lvl! i imash instant show -1500dmg i kill! A veke ako sakate dmg so normal hit togash desolator! Nikakvi drugi itemi ne se na mesto! osven nekoj band ili neshto slichno. Na toj heroj -as ne mu e potreben ama ich! Da ne zaboravam bottle si kupuvate od start! n00boi edni! NE za dzabe ne ja chitam temava... aj do sledniot pat koga na greshka pak ke ja otvoram!:smir:
Dobro BoT ama Dagon nikogas ne bi mu praelleleee! I ovdeka imalo luge shto igraat dota! Ova e za nikade! Prvo: BoT se pravi, radi -ms da moze da brka! pa dagon, i se nadograduva do 5 lvl! i imash instant show -1500dmg i kill! A veke ako sakate dmg so normal hit togash desolator! Nikakvi drugi itemi ne se na mesto! osven nekoj band ili neshto slichno. Na toj heroj -as ne mu e potreben ama ich! Da ne zaboravam bottle si kupuvate od start! n00boi edni! NE za dzabe ne ja chitam temava... aj do sledniot pat koga na greshka pak ke ja otvoram!:smir:
Дагон - 3000голд .. Аркане Ринг - околу 1700 = 4700 и уше 300 = 5000 = санџ и јаша .. епа саа шо е поарно?Ej, ej, alo... poleka malku saa...
Moze dagon na gondarot, ama prvo treba arcane ring, za da ima mana. Posle samo odas ganguvas. Vo pokasna igra ako treba, go prodavas.
Aj prociti nekoj moj prethoden post... Sekoj heroj si ima funkcija. Nekoi se tepace, nekoi tenkove...
Ако секој херој си има фукнција.....Која е фукнцијата на Гондар ??Ej, ej, alo... poleka malku saa...
Moze dagon na gondarot, ama prvo treba arcane ring, za da ima mana. Posle samo odas ganguvas. Vo pokasna igra ako treba, go prodavas.
да бега цело време со 3та.. шалаАко секој херој си има фукнција.....Која е фукнцијата на Гондар ??