DotA генерална дискусија

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Лагајте ме и мене , само шо акаунт Убица баш не е мн добар . Подобро секој со свое име , само сега нов акаунт и пред ник да се напише нешто како [kGn]Никот , или нешто друго . Така сега убица2,3,4 глупаво. .

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
MeToNo1[MkD];868860 напиша:
Лагајте ме и мене , само шо акаунт Убица баш не е мн добар . Подобро секој со свое име , само сега нов акаунт и пред ник да се напише нешто како [kGn]Никот , или нешто друго . Така сега убица2,3,4 глупаво. .
Kako sakate deka veke nie se imame sobrano nekoku dusi , ako sakate i kajgana ke se napravi.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
UbicaMeTo ili UbiCaAmSaLaK , ke mislat deka si brazilec =))

Ke ima dota za vikendot ?

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
UbicaMeTo ili UbiCaAmSaLaK , ke mislat deka si brazilec =))

Ke ima dota za vikendot ?

:pos2: :pos2: Подобро бразилци , барем у секоја игра ке играш , така кога ке флезеш некаде одма Кицкед :))

АЈде за у викенд ако има кандидати , ама ако е по можност да се игра Петок - Сабота после 00:00 , или па од 23:00 . Зш имам Нетком а кога има голем Трафик ке лагирам у пм :):baeh:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ајде и јас ке играм =) само да ја симнам 4.84б или како и да е новата =)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Јас незнам дали ќе можам оти заминвам на факс бугарија овој викенд. Ако сакате денес или утре да играме освен.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Јас незнам дали ќе можам оти заминвам на факс бугарија овој викенд. Ако сакате денес или утре да играме освен.
Пеер школски денови , сега баш овие 3 дена од неделава најтешки у школо , треба малце да запнеме на книга . Ај здраве и живи кога ке се вратиш од Факс , ке седнеме ке пукаме .. итн :)) :smir:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Utre koga ke te ispite istorija.. nemoj da vikas deka na spectre ke mu sklopis sange&yasha, monkey king bar, baterfly, kritikal i zlaten mec =))

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Јас ке се вратам од факс по 4 години :) инаку ке имам таму нет и компјутер и дота и се :) само незнам дали ќе можам то време :)а ако имате вие за учење нема проблем учете таму билдајте 5 ки

Член од
16 септември 2007
Мислења
10
Поени од реакции
0
Diskusija : Sniper
Dali e dobra taktika Blink + Divine

moe mislenje ke dadam posle navedenite komentari

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Зависи од противниците...ако немаат нешта ко стан или хекс тогаш ми изгледа прилично добро....иако не би играл така

Kajgana Shop

На врв Bottom