DotA генерална дискусија

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
abe mn prosto ja svakjate igrava ne ja znaete definitivno.Ste slusnale vie kako ke vi trgne partija,koj ke napravi first blood,kakva taktika ke ima
ne e sve do heroite

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
da ti kazam potato nesto.Kako prvo mn raboti neznaes od dotata i igram mn mn pojse vreme od tebe.
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Me znaes? Sto te natera da mislis taka :)
Kako vtoro ako si tolku jak ke igrame 5vs5 na bnet
Oket, whispi mu na Tito :)
ili kade sakas ako ne ti e tesko pomini u set u petok u aerodrom i ke vidis sto e dota koa ke igram protiv na set timot ok?ako birame biraj ti tie heroi intelegencija jas ke zemam centaur,drvo,taidhunter,magina,i biraj mi go 5tiot ti:D
Sigurno, odma se kacuvam na helikopterot i doagam :pusk:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Sigurno, odma se kacuvam na helikopterot i doagam
Населба аеродром друже :pos: :pos:

koj ke napravi first blood
Ова е интересно ... незнам може Луцифер ги знае BTG тимот во дота од ченто (од кај мене):)... и коа играш против нив ... мора Combo да ти напраат :) т.е. ти доаѓаат на страна 3 херои на прв левел ... и ти а почнеш крипци да тепаш они ти се фрлаат и ... First blood ... многу често доаѓа и 4 херој на Combo, некој како Soul keeper или Troll Warlord ... и им го оставаат на нив убиството (фрст блодот) за да напраат повеќе пари и да се ујачаат подобро.

ne e sve do heroite
СЕКАКО ДЕКА НЕ Е СЕ ДО ХЕРОИТЕ.

и т:)лку :)д мене сеа за сеа ..: :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Liverpoll Igras na B net da te setam ednas so igrac si. Ako igras pisi Nick i aj ke manime edna vecerva.

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Nema internet doma, a i prva smena e na uciliste inace partal ke te napraese :)

Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
aj kazete kogaj ke bidete online denes vecer. mene nick mi e loxodon na b net pa se gleame :)

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Nema internet doma, a i prva smena e na uciliste inace partal ke te napraese :)
Имам нет дома, втора смена сум, ПАРТАЛ ЌЕ ГО НАПРААМ :)

проблемот е што неам б. нет дома. имав порано ама многу ми сецкаше и лагираше. А и сеа овој нет што го имам често ми паѓа ... така да коа ќе го сменам со задоволство ќе те исплескам една партија - за Flix :)

И т:)

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Имам стил, од малечок сум таков :) :)

Ииии ... да ја оживееме темава малце ...

Едно прашање за вас. Што мислите за Bone Fletcher ? Кај нас едно време тепачки се праеа кој да го игра. Многу го форсиравме, но откако свативме дека Дота е тимска игра и дека треба да се бираат тимски херои некако престанавме да го играме.
Иначе прв ајтем кај нас за Боне беше радианс. Тоа стандард. Сите прво радианс правеа, па после Скади, батерфлај, буриз ...

Коментари ?

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
LoL, prijatele... so eye of skadi ne mozes da ja koristis strelata -.-

A kako sto rekov, bone fletcher e premnogu oslaben, ne moze da napravi nisto. Na primer, igravme 5 vs 5, jas bev bone... Na 11 lvl imav byriz, monkey king bar i eleghorn... Ne mozev da se priblizam, a kamo li da udram.. Odma tinkerot me mavase so onie dvete magii + dagon , nekoj slucajno ke me pogodese i umirav...

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
LoL, prijatele... so eye of skadi ne mozes da ja koristis strelata -.-

A kako sto rekov, bone fletcher e premnogu oslaben, ne moze da napravi nisto. Na primer, igravme 5 vs 5, jas bev bone... Na 11 lvl imav byriz, monkey king bar i eleghorn... Ne mozev da se priblizam, a kamo li da udram.. Odma tinkerot me mavase so onie dvete magii + dagon , nekoj slucajno ke me pogodese i umirav...
kako prvo mozes da ja koristis strelata,a kako vtoro vo igrava ili ti si premnogu baven ili si mn slab so tie ajtemi trebalo parce da pravis a i plus ne trebalo demige tolku da mu pukas trebalo malce hp da napravis za protiv tinker:nesum:

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
jas da vi kazam koga igram so boneto protiv strencasi najubavo mi odi parce pravam:D koga igram protiv intelegencija slabo mi odi ama sepak vadam dobra partija zs go tepam dodeka se svrti nakaj mene a kamoli magija da mi pusti:D

Mike Tyson

Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Населба аеродром друже :pos: :pos:

Ова е интересно ... незнам може Луцифер ги знае BTG тимот во дота од ченто (од кај мене):)... и коа играш против нив ... мора Combo да ти напраат :) т.е. ти доаѓаат на страна 3 херои на прв левел ... и ти а почнеш крипци да тепаш они ти се фрлаат и ... First blood ... многу често доаѓа и 4 херој на Combo, некој како Soul keeper или Troll Warlord ... и им го оставаат на нив убиството (фрст блодот) за да напраат повеќе пари и да се ујачаат подобро.

СЕКАКО ДЕКА НЕ Е СЕ ДО ХЕРОИТЕ.

и т:)лку :)д мене сеа за сеа ..: :)
se glea ti deka ja razbiras dotata a za ova go imam doziveano jas ova:Dza frstot:Dhaha me zgazija togas
ama se drzev malce ne bese bas taka taka samo da me gazat:D:baeh:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Абе гледајте... Боне против херои на интелигенција му треба само енергија.. не му треба дмг. Така сигурно ќе ги тепате

Kajgana Shop

На врв Bottom