Не бе не сум бил ја тогашDuFFy напиша:Шо ти е бре ??? Се сеќаваш коа Соло не учеше да играме у СетНет?? тоа беше негде 1 година...мислам или 2ра беше.....или не се знаефме тогаш па само мене, рики и раде не лажеше тој
Ej shorty,aj kazimi dali igras doma... i objasni mi kako da se priklucam na battle.net. Ja ja imam 1.20e verzija,gi imam i mapite DotA Allstar 6.41,samo go nemam toa PVPGN koga ke stitsna na search-ot desno od ikonkata za battlenet. aj objasni sto da napravam?!?:nesum:Shorty напиша:Dota igram na PVPGN . nikot mi e ShortyMKD taka da ako sakate nesto cw kazite
EJ SHORTY TE MOLAAAAM KO BRAT,ZNA4I TE MOLAM...MAPRAJ MI E-MAIL,kakov sakas, i kade sakas,staj ime pasvord i se drugo, POSLE TE MOLAM NAPRAJ MI ACCAUNT NA EUROBATTLE.NET,se so treba napraj.TE MOLAM. koga ke imas vreme napraj TE MOLAM uste ednas, oti ja ili sum prost ili pojma nemam. Pa posle prati mi email na ovoj e-mail mungos_playbooy@hotmail.com so site podatoci i paswordi.Shorty напиша:kako mislis problem so passot. nikogas ne sum imal problem..