Синдикат
Мајгада?!
- Член од
- 22 август 2005
- Мислења
- 3.110
- Поени од реакции
- 180
Па земи ја анкетата на форумов,или си да ги стреламе сите кој гласале против законот а?Тие не се луѓе?Тие се пушачи ебаго,кој ги ебе нив,такви плашила не ни требаат во оваа земја,ние мораме да си имаме една чиста нација Ариевска што би се рекло,луѓе кој стануваат во 5 па прават фискултура по еден час,потоа со казма на рамо тргнуваат во нови работни победи?Како да сум гледал еден таков филм од 40тите беше.Имаше и еден со мустаќи како некој говор да им држеше,нешто во стилот Во здраво тело-здрав дух,потоа остана само духот,нажалост.Кога ќе почнете со браната и насипот,колку да фрлам некој поглед,не дека ми се работи,а и знамето кој ќе ви го крева,гледајте тоа да биде поубава од Силвана,оти ја сменувам програмата кога ќе ја видам на ТВ,плус голема лажга барем за прилепчани,им го спушти на сите?
Не припаѓај бе смири се. И шо ми пишиш приказни незнам, да ми се смачи да те читам и да речам да во право си. Шо се овие глупости шо ми ги спрде тука жити се.
Ќе ги беселе пушачите готово, ако си пушач готово одма ти го стегат муро на дуп и ни во кафич ни нигде немаш пристап. Ништо не му е скратено на пушачо, сегде има исти права како и секој друг.
Како шо е законо за пушачите така е и за непушачите. Нема пушење, нема серење, нема плукање. Со која ретардирана демагогија ова ќе го окарактеризираш како дискриминација. Или ќе смениш тема и приказна ќе раскажиш некоја, како и секогаш ко ќе засмрди јавно некоја од твојте провидни агитации.