Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море тужи одма за клевета ,биди малку “ ИН “Ако мислиш на мене, ќе ти одговорам дека НЕ сум Важна, а неа не ја знам.![]()

да не си случајно ВЛАЖНА?
Ти случајно да не си чукнат? Не гледаш дека ме помешале со некоја што била со ник Важна, и им кажав дека не сум таа.
Постарите членови ќе се сетат поновите не сум сигурен ама сепак да ја почнам приказната.
Имаше еден член на времето што ги урна сите граници на умилкување на модераторите како сакаше очајно да стане дел од тоа друштво.
Толку беше нападна што ги иритираше сите па на крај на годината кога имаше избор за најдосаден член и сите зборчиња со "не" ги доби таа)
Девојката беше пишана нешто ВАЖНА_ВД и имаше стаено некоја слика од лав (политичка определба) и едно братче Аце_бој што имаше добри бисери,како е малиот е фраер и сите сакале да се дружат со него.
Ја случајно најдов една интересна работа чепкајќи по нетот во врска што направи одкога не напушти ама сакам да видам прво дали некој воопшто го занима![]()

Може зашо си исто глупо колку неа
не знам од каде си дошол до таков заклучок.Поентата?brej brej brej
![]()
i aleksandar bil politicki opredelen![]()
јас пак разбрав дека се "овлажнила" ....слушнав се омажила.........