Досие:Важна

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.622
Поени од реакции
413
Постарите членови ќе се сетат поновите не сум сигурен ама сепак да ја почнам приказната.
Имаше еден член на времето што ги урна сите граници на умилкување на модераторите како сакаше очајно да стане дел од тоа друштво.
Толку беше нападна што ги иритираше сите па на крај на годината кога имаше избор за најдосаден член и сите зборчиња со "не" ги доби таа:))
Девојката беше пишана нешто ВАЖНА_ВД и имаше стаено некоја слика од лав (политичка определба) и едно братче Аце_бој што имаше добри бисери,како е малиот е фраер и сите сакале да се дружат со него.
Ја случајно најдов една интересна работа чепкајќи по нетот во врска што направи одкога не напушти ама сакам да видам прво дали некој воопшто го занима:toe::vozbud:

сподели бе друже, кога веќе си ја отворил темата.

да не делела од оние куртонине у ГТЦ? споделуј ајде чим си отворил..

Певај бе брат ние дебилните и помлади форумџии да научиме нешто од туѓи грешки.:nesum:

ВлАЖНА Е ТУКА?? :vozbud:
Омилена ти беше сеа ми текна:)
Не бе муабетот не е нешто посебен ама сепак е да се каже,малава по неуспешната кариера тука си отворила свој форум и погаѓате АДМИНИСТРАТОР:vozbud:
Малиов брат побара на демократски начин да биде модератор на фудбал и она му дозволува:)
А на темата кој ве поканил на форумот сите пишуваат као другарка,другар и еден пишува "И мене ме покани ВАЖНА"
Се на се се потсетив колку беше тој период весел,што мајка ни требаше да ја избркаме на таков суров начин.

--- надополнето ---

Певај бе брат ние дебилните и помлади форумџии да научиме нешто од туѓи грешки.:nesum:
Не кажав дека некој е дебилен,муабетот беше дека нема да знаете до кај идеше приказната.Поздрав

--- надополнето ---

Не кажав дека некој е дебилен,муабетот беше дека нема да знаете до кај идеше приказната.Поздрав

Омилена ти беше сеа ми текна:)
Не бе муабетот не е нешто посебен ама сепак е да се каже,малава по неуспешната кариера тука си отворила свој форум и погаѓате АДМИНИСТРАТОР:vozbud:
Малиов брат побара на демократски начин да биде модератор на фудбал и она му дозволува:)
А на темата кој ве поканил на форумот сите пишуваат као другарка,другар и еден пишува "И мене ме покани ВАЖНА"
Се на се се потсетив колку беше тој период весел,што мајка ни требаше да ја избркаме на таков суров начин.

ааа па знаеме дека има свој форум....ова пред некое време го спомна некој само не памтам кој...а да ... и коа кажаа дека Аце_бој е модератор падна тежок ремет:pos2:

демнач, оставете ги "легендите" нека почиваат во мир. :) :) :)

Ова извадено од АРХИВАТА на Кајгана:)

--- надополнето ---

А ова ми е најомилено од нејзиниот форум на прашањето "Што правите кога ви е досадно"
Па кога ми е досадно најчесто сум пред компјутер или пред телевизор, а понекогаш читам некоја добра книга или излегувам со друштвото надвор.
Но, и кога не ми е досадно ова го правам. Едноставно компјутерот е моја голема љубов И секако излегување со друштвото не е на одмет
Човек без пријатели...
А сега, а што правам пред компјутер?
Прво ќе почнам од забавната страна. Најчесто сум на форуми. Некои од моето друштво често ми викаат: "Абе што се замараш со форуми и со политика ела на фејсбук ма..."
Но не! Јас едноставно сакам да учествувам на форумите повеќе отколку на фејсбук.
Одговор:Ми се допаѓа тоа што можам да си го искажам моето мислење и секако да прочитам други мислења, ставови...
Секако, постои и цензура но...
И од овде ми дојде идејата да направам сопствен форум. Да направам едно место на интернет каде што членовите ќе можат слободно да си го искажат своето мислење. Значи, веќе кажав но ќе кажам повторно-јас не велам дека на другите форуми членовите неможат да си го искажат мислењето, далику од тоа но ете...

Малце оф топик...Го памти некој Топка или Сталинград-Репутиционоболен? :pos2: Активен у 2006!

Постарите членови ќе се сетат поновите не сум сигурен ама сепак да ја почнам приказната.
Имаше еден член на времето што ги урна сите граници на умилкување на модераторите како сакаше очајно да стане дел од тоа друштво.
Толку беше нападна што ги иритираше сите па на крај на годината кога имаше избор за најдосаден член и сите зборчиња со "не" ги доби таа:))
Девојката беше пишана нешто ВАЖНА_ВД и имаше стаено некоја слика од лав (политичка определба) и едно братче Аце_бој што имаше добри бисери,како е малиот е фраер и сите сакале да се дружат со него.
Ја случајно најдов една интересна работа чепкајќи по нетот во врска што направи одкога не напушти ама сакам да видам прво дали некој воопшто го занима:toe::vozbud:

Можеби само Васко Ефтов

Back
На врв Bottom