Досадно ми е дома, сакам во школо

• Креатор на темата Креатор на темата kusi
  • Време на започнување Време на започнување

досадно ли ви е дома без школо

• Вкупно гласачи
    218
Какво школо бе? Па вчера се распуштивме бе еј аллоо..
Во мојот речник нема: "ми се оди на школо".

:nenene::nenene:

Какво школо бе шо зборите, сега сакам да уживам во распустот.

Какво школо бе од 1 септември чекам распуст :bip:

Meне баш ми се иде у школо и ми фали сето тоа зезање, другарство и слични ствари.... Ја уопште не сакав да завршам средно .....сеа на факс ќе пукнам.....пак све од почеток треба да се праи...

Али, сфаќам дека така треба да биде и дека нема да се врати она што поминало....

Абе у школо е поинтересно отколку дома..сакам назад...али без испрашувања и такви глупости!:)

Абе у школо е поинтересно отколку дома..сакам назад...али без испрашувања и такви глупости!:)

Па кој би бил тогаш ефектот на школувањето без предавања, учења и испрашувања. Истите тие личности со кои го поминуваш времето во текот на учебната година, договори се, викни ги, дружете се пак, излегувајте заедно. Зар тоа е единственото место каде може да се видите и да поминете убаво?

Истото и за оние кои им е досадно дома.
Постојат толку многу работи со кои може да поминува времето. Компјутери, DVD филмови, спортски активности, книги, друштво, излегувања.....
Полесно ви е да кукате дека ви е досадно, отколку да го активирате малце мозокот и да најдете начин да си го пополните времето.

Abe sakam u skolo ne deka mi se u4i:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ja pronajdovte pri4inata,,dosada":nesvest::nesvest::nesvest::nesvest:

Епа ај, летно школо му е мајката.....

Ама ќе нема кој да предава, професориве појше од нас сакаат да заврши годината ......

Nekogas mi e mnogu dosadno doma i sakam da sum vo skolo zatoa sto ima sekakvi gluposti,smeski zezanje i drugi raboti ama ima i denovi koga ne mi se odi na skolo. :)

какво школо,едвај чекав да завршам :tapp:

dosadno?....are you crazy...?edvaj cekam doma da sedam od skolo mi se povraka pa uste da mi nedostiga....skraja da e

Се би дала да се вратам пак средно :(:(:( Ќе го барате сите ќе видите

Кој ќе ве разбере на вас.. кога сте на школо несакате школо, кога не сте на школо сакате школо :tapp: јас МРАЗАМ школо поглупо од школото и подосадно нема :helou:

кога сум у школо сакам дома, и обратно....у школо би одел секој ден али да нема испрашувања и тестови...нека предаваат професорите, нема да ги слушам...

Не ми се оди на школо никако... другарите ги гледам секој ден. Е сеа нема толку многу глупости како во клупите али тоа е... од септември и на тоа ќе се потсетиме :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom