Door gym

• Креатор на темата Креатор на темата Marvin
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 март 2011
Мислења
60
Поени од реакции
12
Здраво дечки, дали некој користи ваков реквизот и какви исуства имате? поздрав

Ист бенефит го имаш од ова како од вратило, што воопшто не е лошо ако си испод 80-90 кила. Мене не би ме држело.
Ако се заклучува добро, се исплати како такво.
Тешко е да правиш dips со ова (за трицепс вежбата со раце од позади) бидејќи е ниско, за подлабоки склекови може да ти служи.

Топ е, го користам веќе 2 месеци и е ок за низ дома. Ко што пиша Misery малце е кнап али јбг ќе се снајдеш.
После тоа се гледаш у огледало 5минути и сфаќаш дека и хулк да ти дојде ќе гo изедеш :icon_mrgr: позз вежбајте не се заебавајте.

Здраво дечки, дали некој користи ваков реквизот и какви исуства имате? поздрав

Имам одлично искуство, го користам повеќе од 2 години. Зимај го не се мисли ич, таа цена сега што ја има е како една членарина во теретана, а добиваш целосна вежба за грб, бицепс, подлактици и абдомен.
Единствена маана му е што не фаќа на секоја врата поради дебелината на ѕидот, ама можеш да им го вратиш ако не ти фаќа, така да пробај си.

имав вакво исто, држеше 3-4 месеци после се скрши, попушти таа шипката кај центарот што се спаја, ако си полесен ке немаш гајле

Да, тоа заборавив, и јас кога сум пробал со тесен фат се витка на средина, околу 70 кила сум. Така да препорачливо е паралелен, нормален или широк фат, избегавај ептен тесен.

Фала дечки, дали знаете за која дебелина на ѕид е справата ? По се изглеа ќе ја пробам справава.

Јас планирам вакво да земам - http://www.bidifit.com.mk/fitnes-oprema/fitnes-rekviziti/gymbit-door-bar-fitnes-rekvizit.html
Сакам да почнам П90х3 да вежбам.
Мислам дека е помалку практично за разлика од ова моево истото го има во Bidifit а како ова моево што го барам ако некој знае каде може да најдам нека пише. :)

Back
На врв Bottom