Законов ти си го смисли сеа, признајСкопје е приоритетен град, и тоа ќе биде, затоа што е главен град на една земја, сакале вие или не.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:55 AM ---
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Законов ти си го смисли сеа, признајСкопје е приоритетен град, и тоа ќе биде, затоа што е главен град на една земја, сакале вие или не.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:55 AM ---
?
Ако гледаш економска исплатливост во ЈСП, тогаш картите ќе поскапат за 500% минимум.Одржување на 400 и кусур возила не е ефтино.Ако сум досадна не ме читај.
Нема економска исплатливост моментално за такво нешто. Кога ќе има, сигурна сум и дека ќе се смени ситуацијата.
Чекам прво од тебе нешто, нормално, реално и паметно.
Од кај знаеш дека тие ќе им ги дадат?
Не е закон, пракса во целиот свет е.Законов ти си го смисли сеа, признај
Вкупно 40 општини во Македонија ќе добијат стари автобуси кои се во возна состојба, а ќе ги користат за потребите на општината.
Стари автобуси кои досега беа по улиците на град Скопје, а некои сеуште се.
Твоите критериуми не значи дека се правилни. Ако за тебе е нормално секому што поддржува нешто владино да му викаш дека му е ,,наредено,, така, не значи и дека е тоа нормално и реално.
На пример, мене ми се јавија утре да одам на збирштината на УМС, ама нема. Јебига, не сакам.
Ако гледаш економска исплатливост во ЈСП, тогаш картите ќе поскапат за 500% минимум.Одржување на 400 и кусур возила не е ефтино.
Ти поддржуваш се што е владино безразлика дали е добро и од петни жили се вадиш да го оправдаш и го браниш од буквално сите.
И каква е праксата во главниот град Истанбул?Не е закон, пракса во целиот свет е.
Ако почнеме од Њу Јорк, Истанбул и Анкара, Москва, Белград, Софија.... итн.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:58 AM ---
Не е закон, пракса во целиот свет е.
Ако почнеме од Њу Јорк, Истанбул и Анкара, Москва, Белград, Софија.... итн.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:58 AM ---
И тие што ги поставив не се нови, но не се од прастарите. И се сосема во ред.
И тие што ги поставив не се нови, но не се од прастарите. И се сосема во ред.
Истанбул не е главен град, но е на европско тло, мал дел од Турција и најважен за комуникациите со Европа. Не си толку мудар, да беше ќе сфатеше.И каква е праксата во главниот град Истанбул?
Стари се. Не се нови. И знам како изгледаат затоа не се труди да ми кажеш дека се во ред.
Болдираниот дел не е џабе болдиран.
Епик е!
Абе ајде. Ти од каде знаеш што бранам а што не?
Ме познаваш?
Ако брат ми придонесува повеќе од мене, да.
А зошто да платат сите ? Нивниот дел ќе го покријат 29 жители на некое затепано село.Кога сите би плаќале, не би имало такви проблеми.
И јас знам како изгледаат оние погоре на сликите што ги ставив. Иди друг да лажеш дека се крнтии.