Законов ти си го смисли сеа, признајСкопје е приоритетен град, и тоа ќе биде, затоа што е главен град на една земја, сакале вие или не.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:55 AM ---
?
Законов ти си го смисли сеа, признајСкопје е приоритетен град, и тоа ќе биде, затоа што е главен град на една земја, сакале вие или не.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:55 AM ---
?
Ако гледаш економска исплатливост во ЈСП, тогаш картите ќе поскапат за 500% минимум.Одржување на 400 и кусур возила не е ефтино.Ако сум досадна не ме читај.
Нема економска исплатливост моментално за такво нешто. Кога ќе има, сигурна сум и дека ќе се смени ситуацијата.
Твоите критериуми не значи дека се правилни. Ако за тебе е нормално секому што поддржува нешто владино да му викаш дека му е ,,наредено,, така, не значи и дека е тоа нормално и реално.Чекам прво од тебе нешто, нормално, реално и паметно.
Вкупно 40 општини во Македонија ќе добијат стари автобуси кои се во возна состојба, а ќе ги користат за потребите на општината.Од кај знаеш дека тие ќе им ги дадат?
Не е закон, пракса во целиот свет е.Законов ти си го смисли сеа, признај
И тие што ги поставив не се нови, но не се од прастарите. И се сосема во ред.Вкупно 40 општини во Македонија ќе добијат стари автобуси кои се во возна состојба, а ќе ги користат за потребите на општината.
Стари автобуси кои досега беа по улиците на град Скопје, а некои сеуште се.
Ти поддржуваш се што е владино безразлика дали е добро и од петни жили се вадиш да го оправдаш и го браниш од буквално сите.Твоите критериуми не значи дека се правилни. Ако за тебе е нормално секому што поддржува нешто владино да му викаш дека му е ,,наредено,, така, не значи и дека е тоа нормално и реално.
На пример, мене ми се јавија утре да одам на збирштината на УМС, ама нема. Јебига, не сакам.
Кога сите би плаќале, не би имало такви проблеми.Ако гледаш економска исплатливост во ЈСП, тогаш картите ќе поскапат за 500% минимум.Одржување на 400 и кусур возила не е ефтино.
Абе ајде. Ти од каде знаеш што бранам а што не?Ти поддржуваш се што е владино безразлика дали е добро и од петни жили се вадиш да го оправдаш и го браниш од буквално сите.
И каква е праксата во главниот град Истанбул?Не е закон, пракса во целиот свет е.
Ако почнеме од Њу Јорк, Истанбул и Анкара, Москва, Белград, Софија.... итн.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:58 AM ---
Болдираниот дел не е џабе болдиран.Не е закон, пракса во целиот свет е.
Ако почнеме од Њу Јорк, Истанбул и Анкара, Москва, Белград, Софија.... итн.
--- надополнето: Nov 19, 2011 12:58 AM ---
И тие што ги поставив не се нови, но не се од прастарите. И се сосема во ред.
Стари се. Не се нови. И знам како изгледаат затоа не се труди да ми кажеш дека се во ред.И тие што ги поставив не се нови, но не се од прастарите. И се сосема во ред.
Истанбул не е главен град, но е на европско тло, мал дел од Турција и најважен за комуникациите со Европа. Не си толку мудар, да беше ќе сфатеше.И каква е праксата во главниот град Истанбул?
И јас знам како изгледаат оние погоре на сликите што ги ставив. Иди друг да лажеш дека се крнтии.Стари се. Не се нови. И знам како изгледаат затоа не се труди да ми кажеш дека се во ред.
За луѓе кои мозокот им е ограничен, нормално.Болдираниот дел не е џабе болдиран.
Епик е!
Tи не изникна само на оваа тема па да не знаеме што и како браниш. На секоја тема поврзана со владин проект те има.Абе ајде. Ти од каде знаеш што бранам а што не?
Ме познаваш?
Многу лош начин на перцепирање на работите, само покажуваш колку ги цениш сите жители на РМ. Сега доволно јасно ми е зашто од петни жили го браниш ова подмолно дарување.Ако брат ми придонесува повеќе од мене, да.
А зошто да платат сите ? Нивниот дел ќе го покријат 29 жители на некое затепано село.Кога сите би плаќале, не би имало такви проблеми.
Се извинувам не се крнтии.И јас знам како изгледаат оние погоре на сликите што ги ставив. Иди друг да лажеш дека се крнтии.