Домашари или скитници?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Па зависи, ама повеќето време сум надвор. Иако, не мора да значи дека некогаш и кога седам дома не ми е убаво, напротив. Знам да си напраам капучино, да си пуштам филмче на лаптоп кај мене у кревет, и така да си се стоплам... Мммм :) А и за шетање сум прва :) Може 60-40 за шетање сум, сепак :)

Време на транзиција :) Некогаш така сега вака

домашар. :sport2::)

сакам да шетам но не премногу, секогаш се рашетувам во пролет/лето, неможам да седам дома, мислам ќе се црвлосам.

Кога сум дома обично излегувам во 9 и се враќам во раните утрински часови кога ќе изгрее сонцето, зашто ми е страв од темница xD
Кога сум во Скопје, глеам што повеќе време да утепам надвор оти кога одам дома само ми се спие.

Повеќе сум домашар ама може да се деси да забегам и да скитам. Се зависи као ке ми текне :)

Кога како ... Се дешава од цела недела дневно да сум само 2-3 саата дома (7-8 сосе спиење), а се дешава некад дома да сум поголем дел од денот ако не искочам негде или слично .. Последниве 3-4 месеци многу почесто бев "надвор" него "внатре"...

зависи од тоа колку сум анксиозен во моментот, варирам од една во друга крајност :giggle:

Скитник. Ретко само кога ке е невреме дома дремам..ама не стално;)

Скитник... но зависи има периоди и кога не излевам од дома ама тоа поретко :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom