Долгокоси или келави момци?

• Креатор на темата Креатор на темата ***SKARLET***
  • Време на започнување Време на започнување
долгокоси... кјелави не али може кец шишани

Сакам нормална должина на коса, машка фризура да не речам...Но не ми пречи и подолга, ако му дава шарм, зш да не? А ќелави...хммм...не знам, мислам дека немам афинитет кон тие:)

Чудно, зошто тогаш сите пљукаат по металците?
Но изгледа девојките сакаат антонио бандерас да им дојде и да им симнува ѕвезди.

А некој да отвори тема за дали мажите преферираат жени со долга или кратка коса(иако го знаеме одговорот), пошо мене ме мрзи.

Ако се бира помеѓу кељави и типци со долги, тогаш дефинитивно одбирам тип со долга коса. Преферирам онака нормална должина, ама и долга коса не ми смета, баш е кул. А кељави...уффф не не...На крај краева...И Бон Џови имал долга коса, и Џони Деп има долга коса...и глејте што убаво им стои!:)

Ако се бира помеѓу кељави и типци со долги, тогаш дефинитивно одбирам тип со долга коса. Преферирам онака нормална должина, ама и долга коса не ми смета, баш е кул. А кељави...уффф не не...На крај краева...И Бон Џови имал долга коса, и Џони Деп има долга коса...и глејте што убаво им стои!:)
И Вин Дизел е келав па е кул.

Фетиш мавам на долга коса дефинитивно :)
А немам аполутно ништо против нуљ фризурката :)

Dolgokosi verojatno .... iako kosata ne e neoj odlucuvacki faktor :D

Зависи на кој како му стои. На пример, не личи некој што е ко лижавче у главата да се пукне на нула. Или па да има убава глава и убави црти и да ја покрие со долгите коси. Зависи од формата и големината на главата, од конструкцијата на лицето и така натака... Ја сум сепак за кратка коса, не на нула ама онака кец (на кој му стои!) е таман. На тој што не му стои толку кратко, онака просечна машка должина на коса му е оптимална варијанта. А долгата коса машките нека ни ја препуштат на нас :):):):)

1060334024_ntsBioRach.jpg
Уффф бомбона :vozbud:

ДОЛГОКОСИ дефинитивно и плус тоа ретко на кој му стои да биде келав

Зависи на кој како му стои. На пример, не личи некој што е ко лижавче у главата да се пукне на нула. Или па да има убава глава и убави црти и да ја покрие со долгите коси. Зависи од формата и големината на главата, од конструкцијата на лицето и така натака... Ја сум сепак за кратка коса, не на нула ама онака кец (на кој му стои!) е таман. На тој што не му стои толку кратко, онака просечна машка должина на коса му е оптимална варијанта. А долгата коса машките нека ни ја препуштат на нас :):):):)

Bas taka zavisi na nekogo mu stoi kelav a na nekogo ne na primer ja imav Dolga kosa do pod ramenici i toa epten dolga kosa ali sega me fati merak za Nularica i Kec takasto vaka mislam poubavo mi stoi i bas e po mazestveno.

Secenjeto na kosata so nularica ili kec ili bricenje ja pokazuva mazestvenosta plus i bas na maskite i lici taka :D

evo nekoi akteri Kelavi.

Mads Mikkelsen Igra Negativec vo Posledniot James Bond

Mads Mikkelsen.jpg

Orlando Bloom vo eden od Najpoznatite Akciioni i voeni filmovi Black Hawk Down

Orlando Bloom.jpg

Timthony Olyphant vo Filmot HITMAN

Timthony Oliphant.jpg

Ovoj nema Poteba od Pretstavuvanje :P:P

David Becham.jpg

I eden Kup drugi akteri i sportisti Kelavi i Izbricani i Nularici i Kecovi sto izgledat kul.

Доилгокоси... :) поубави ми се...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom