Долги или кратки врски!?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
јас досега терам по принцип: „кратки ама слатки„ :pipi: ... па не ми било лошо :pipi:

Па баш и нема поделба кратки и долги, тоа ќе го знаеш откога ќе раскинеш. И релативно е долга или кратка врска, битно е каков впечаток оставаат во твојата меморија.
Нема нешо као, еј оваа е за кратка, или ај да ја ќарам онаа да ми биде за долга. Тоа е апсурд.

Долго време барав ваква тема на форумов, и не можев да најдам нешто што ке ме задоволи.. најдов една тема слична на мојава ама не бев задоволен од одговорите! Љубопитен сум и ме интересира што мислите вие во врска со темава. Во периодот од 17 до 24-25 години претпочитате долга врска или таканареченото мување, поточно кажано забава за викенд или една недела ??

25 - 17 = 8 / 2 = 4
Значи предлагам 2 врски со рок на траење до 4 години или т.н Долги Врски, или пак за луѓе со поавантуристичен дух 4 / 2 = 2, т.е 4 врски со рок на траење до 2 години, или како што веќе се нарекуваат Средни врски.

најдобро ти е и долга врска и мување истовремено

Екстремно субјективно - релативна тема, во која во ниеден избор неможе да биде соодветно прифатен глобално, секој со свои приоритети и определби, непостои најдобар избор...

25 - 17 = 8 / 2 = 4
Значи предлагам 2 врски со рок на траење до 4 години или т.н Долги Врски, или пак за луѓе со поавантуристичен дух 4 / 2 = 2, т.е 4 врски со рок на траење до 2 години, или како што веќе се нарекуваат Средни врски.

А така лесно одма од врска во врска се рипа а? Уствари ти со дечкото коњ беше...

Се е релативно... шо би рекол чичко Ајнштајн.

Никој неможе да ти каже дали ти ќе бидеш среќен/а во врска која ќе биде долга... ниту пак може да ти кажат дали треба да растуриш нешто што функционира одлично само поради фактот што издржала 3 месеци...

25 - 17 = 8 / 2 = 4
домашен есап на пазар не излегува.
Никој не може да планира сам она што го градат двајца

Се е релативно... шо би рекол чичко Ајнштајн.

Никој неможе да ти каже дали ти ќе бидеш среќен/а во врска која ќе биде долга... ниту пак може да ти кажат дали треба да растуриш нешто што функционира одлично само поради фактот што издржала 3 месеци...

Се согласувам, од каде да знам јас што ќе се случи,па да си планирам врски од 2 години или 4, тоа е релативно и непредвидливо :)

25 - 17 = 8 / 2 = 4

Извини ама поголема глупост од ова немам прочитано,
како може да множиш и да делиш за врски?
знаеш ли ти што е воопшто врска?
Еве одиш со некој, и почнува многу да ти се сфиѓа и го засакуваш и минат 2 години и ти мора да му се скараш поради твојата глупа математика?. :tapp:

Де де врска без обврска,најдобро нешто дур еден од страната не се заљуби хаха. :)

25 - 17 = 8 / 2 = 4

Како тоа предлагаш, а кој може да предвиди колку ќе му трае една врска, дали од мување ќе преминат на врска и сл.
И тоа го предлагаш од 17-25, како што сватив 25 години е границата, а потоа што, следува задолжително брак, така ли е пропишано?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom