GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Jas koga znaev za Svetoto Trojstvo,ti ne bese vo plan za postoenje.Ti blagodaram na razbiranjeto

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas koga znaev za Svetoto Trojstvo,ti ne bese vo plan za postoenje.Ti blagodaram na razbiranjeto
Ништо веќе, се гледа колку знаеш. Којзнае какви глупости имаш тресено по темиве. Вакви основни работи не знаеш, а не па нешто посложено. Твојата библиска неписменост е од библиски размери. Брука.Jas koga znaev za Svetoto Trojstvo,ti ne bese vo plan za postoenje.Ti blagodaram na razbiranjeto![]()
Te molam citaj po temite i vidi koj sum jas! Da vidis kako tavkite kako tebe gi tresem od zemja i brisem patosi sto bi rekol mojot drag prijatel ispisimusНишто веќе, се гледа колку знаеш. Којзнае какви глупости имаш тресено по темиве. Вакви основни работи не знаеш, а не па нешто посложено. Ти си пријателе библиски неписмен од библиски размери. Брука.
И кажи ми сега која му е мајка на Синот, односно која дроља напумпал Госпо?
Нема никаков одговор на страна 10 само некои детски муабети „кога дедо боже се капи тогаш врни„, значи сведоци сме дека зверовите ги напаѓаат убиваат и јадат луѓето, а во библијата е запишано дека госпот му даде на човека да биде господар на зверовите, таква карактеристика би требало да ја има човекот но не е така, значи дека бог или го излажалл човекот или не му упали тука магијата.
Нема тука што да одговараш не е тоа некое прашање, се знае дека е така дека речта божја и во овој случај е погрешна, дека не е така како тој шо кажа, ти до утре можеш да маструбираш со мозоко овде но факт е дека зверови напаѓаат и убиваат луѓе и дека човек не им е господар.
Tие лавови во арени беа протестантски лавови кои не го почитувале богНе, види ѕверовите јадат само лоши луѓе, кои се нехристијани и кои не се молат, или се молат погрешно или премногу тивко. Бог слуша, ама не е на одмет да подвикнеш малку. Чим се моли верникот нема што да му ја мисли и да се сомнева. Ѕверот автоматски го прифаќа за газда и го послушува. Види што убава дружба имал светиот пророк Даниел со лавовите.
Проблемот настанал дури кога во римска империја болните и слаби лавови и мечки им ги фрлале на некои лоши христијани кои ги измачувале и убивале за да го израдуваат римскиот цар Цезар. Се надевам дека сега се е појасно.
Hhaahahahhaah... ej znaes sto sum primetil? So godini ovde nemoze nikoj da me izdribla na tema religija za nisto iako na site vas vi nudam dokazi pa sega SE IZBRUKA a vsusnost ne se izbrukav za nisto i se so sila pocnavte da go gurate toa.. mizerni ste
.
лавови тигрови крокодили пантери пуми јагуари.... не се мутирани животни, мутирана е човечка рипка и кртот.Немало потреба да ги собира сите. Ги собрал најосновните видови, после мутацијата си го сторила своето во добивање на подвидовите.
Со вкусувањето од плодот на познавањето на доброто и злото прародителите, не биле дораснати за тоа сознание и тоа ги помрачило. Не знам зошто ме прашуваш, ова е основно знаење. Ако за ова не знаеш зошто се вклучуваш во вакви теми.
Ajde citiraj mi citat kade bilo koj vas argument pobil nekoj moj za religijaso dokazi! Neizdriblaniot igrac do sea u religija!
![]()
Не, види ѕверовите јадат само лоши луѓе, кои се нехристијани и кои не се молат, или се молат погрешно или премногу тивко. Бог слуша, ама не е на одмет да подвикнеш малку. Чим се моли верникот нема што да му ја мисли и да се сомнева. Ѕверот автоматски го прифаќа за газда и го послушува. Види што убава дружба имал светиот пророк Даниел со лавовите.
Проблемот настанал дури кога во римска империја болните и слаби лавови и мечки им ги фрлале на некои лоши христијани кои ги измачувале и убивале за да го израдуваат римскиот цар Цезар. Се надевам дека сега се е појасно.
Bog ne postoi! Driblaj sea i dokazi negacija!Ajde citiraj mi citat kade bilo koj vas argument pobil nekoj moj za religija![]()
Пантери, пуми, јагуари сето тоа се мачки. Доволно е еден пар за сите нив. Крокодили и слично биле собрани како јајца. Водените животни немало потреба да бидат собрани во барката, само копнените.лавови тигрови крокодили пантери пуми јагуари.... не се мутирани животни, мутирана е човечка рипка и кртот.
Исто не биле мутирани тироносауруси бронтосауруси православауруси дрендноуси, алосаурси.. не знам како ги собрал диносурсите во толкава арка
Види вака, Бог рекол дека човек ќе биде господар над зверовите. Добри лоши арни неарни гладни болни заробени слободни... ќе биди господар над сите животни и зверови.Se izvinuvam na site clenovi
А зошто на пример тигрови и лавови и ајкули не почитуваат заповед божја дека човекот им е господар? На пример имаше еден случај во втора светска војна кога преживеани морнари од брод беа изедени од ајкули, десетици можеби стотина. Како така се осмелија да јадат свои господари? Зошто не важат повеже зборовите на Бог? Оти не го фермаат веќе? Шо се има случено за речта божја да нема никакво значение и то од обични зверови?
а диносурсите како ги собрал, како јајца? или мамути, сабјасти тигрови, слонови? а бог кога рекол дека ќе истреби се живо од планетата и животни и луѓе и птици ваљда не ги поштедил рибите, инаку нема смисла божјата казна за се живо на земја освен риби желки жаби... па и крокодили и алигатори и можеле да преживеат во вода пливајќи и хранејќи се во водата. Нешто не штима тука... кој ги лежел после јајцата на животните?? Ное?Пантери, пуми, јагуари сето тоа се мачки. Доволно е еден пар за сите нив. Крокодили и слично биле собрани како јајца. Водените животни немало потреба да бидат собрани во барката, само копнените.
Znaci Kengurite so ripanje dosle od Avstralija I toa preku Indiskiot okean!Пантери, пуми, јагуари сето тоа се мачки. Доволно е еден пар за сите нив. Крокодили и слично биле собрани како јајца. Водените животни немало потреба да бидат собрани во барката, само копнените.