Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да Господ ви ги задоволуваше вашите перверзни желби немаше да има време за тие на кои навистина им е потребен.![]()
Демек на Бил Гејтс му биле потребни а мене не ??
По чему ??
Или да има за сите или за никој.
А што ќе ми е бог ако треба сам да заработам?!Иди слободно заработиги тие пари, кој ти брани.
А што ќе ми е бог ако треба сам да заработам?!
Нели рече бог “Побарајте и ЌЕ ВИ СЕ ДАДЕ“, зарем е проблем за создателот на свемирот и се во него 200-3000 илјади евра !
Па ако е така секој кој има мака сам нека си бара чаре, кој е болен на доктор, кој е тажен на психолог, кој е несреќен в кафана... шо има да се молиме на некој кој не сака да помогни.
Само како доказ дека постои, оти ако ги заработам јас, то не е доказ за постење на господ, али ако ми ги прати, мистериозно и чудесно, на мое име, в некоја банка, тогаш ќе бидам сигурен дека постои.Н бараш пари од Господ?
Само како доказ дека постои, оти ако ги заработам јас, то не е доказ за постење на господ, али ако ми ги прати, мистериозно и чудесно, на мое име, в некоја банка, тогаш ќе бидам сигурен дека постои.
Бог е а не ја знаи сметката и сумата !?!Пиши ја сметката и сумата сега ќе му кажам да ти прати.:uvo:
Бог е а не ја знаи сметката и сумата !?!
може и за мене?![]()
постои за оние кои немаат здрав разум (или пак време/причина да го искористат).Темава е преглупа. Многу е дебилно да бараш докази дали Господ постои. Тој постои само за оние со чисто срце и здрав разум ... ке повторам ЧИСТО СРЦЕ И ЗДРАВ РАЗУМ . Кој ги има овие особини знае дека постои и не му требаат некои глупи докази.
постои за оние кои немаат здрав разум (или пак време/причина да го искористат).