Прашањето ти е глупо....не постои човек потполно свесен.....ама далеку си ти ова да го разбереш....
Обично со аргументи дискутирам, така да не знам и јас што барам на темава со вакви како тебе да се контрам...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прашањето ти е глупо....не постои човек потполно свесен.....ама далеку си ти ова да го разбереш....
Ти реков дека не разбираш...затоа подобро не дискутирај, отколку сваштарии да читам.Обично со аргументи дискутирам, така да не знам и јас што барам на темава со вакви како тебе да се контрам...
![]()
Ти реков дека не разбираш...затоа подобро не дискутирај, отколку сваштарии да читам.
А кој рече да седиш? Во време на дигитални телескопи, слободно шетај цела година. Сѐ ќе биде снимено и измерено. На почеток на следната само разгледај резултати и промените што се случувале. Баш ти е погодено името тука![]()
Коле 39:4
Духовната логика не спознава аргументи.
@MOLEROT црно на бело.![]()
А ова што е? А уствари што пак јас се објаснувам со тебе, кога не дискутираш... Земаш туѓо прашање, го пикаш како твое, а после бегаш од дискусија и коментираш како дете кога ќе рече: Е како да не. Заеби, не вреди.
Бла-бла-бла...То ти да си земеш место и да седиш една година.
Еве го пак прашањето:
„...Како успеваш да видиш дека Земјава се врти околу Сонцето?
Од која место-положба можеш да видиш такво нешто?...„[DOUBLEPOST=1436620997][/DOUBLEPOST]
Опипливи колку што се твоиве звезди опипливи...[DOUBLEPOST=1436621096][/DOUBLEPOST]
Секако: „само„ треба за седиш една година на едно и исто место и она самото ќе ти се каже и ќе ти се измери...[DOUBLEPOST=1436621131][/DOUBLEPOST]
Види мој посто погоре...
А ова што е? А уствари што пак јас се објаснувам со тебе, кога не дискутираш... Земаш туѓо прашање, го пикаш како твое, а после бегаш од дискусија и коментираш како дете кога ќе рече: Е како да не. Заеби, не вреди.
Извини, ама да одиш на очно. Има одговор како гледам дали ние или сонцето се врти, ама нема кој да читаТрип,
посоченото прашање е МОЕ прашање, така да повели одговори или кажуј вицеви...
Извини, ама да одиш на очно. Има одговор како гледам дали ние или сонцето се врти, ама нема кој да чита
Уште си на форум религија?
Ќе ти турам негативни ако сакаш да ми се правиш паметен ....Нема зошто да ти ставам негативни. Само што сам се саботираш со муабетов...![]()
Да де, а Мојсеј си правел муабет сам со себеА бе неписмен, па Бог навистина е невидлив: атеа=невидлив...Ој на очно.
Или подобро, ој легни си.
Темава е за сите атеисти. Еве овде можете да се докажувате, да си мудрувате, да си лечете комплекси......Ве молам, сакам релевантни докази дека Бог не постои, не докази кои не докажуваат ништо, плод на вашите фрустрации и комплекси.
Со години го проучувам атеизмот и едно нешто забележав: сите атеисти се емотивно преслаби луѓе кои не можат да се справат самите со себе па бараат утеха и одговори во атеизмот.