Дојран

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
како е ноќен живот у дојран има ли бар малце млад народ ај некој ако знае нека помогне и дали некој бил во авто кампот партизан како е таму ?:)

како е ноќен живот у дојран има ли бар малце млад народ ај некој ако знае нека помогне и дали некој бил во авто кампот партизан како е таму ?:)

Има и млади. Но повеќето се фамилијарно. Али не е лошо и во Дојран да си дојдеш со кола и за искачање да одиш во Гевгелија и Струмица. Можеш и таква варијанта да направиш. А и за следново лето што иде, ќе биде малку посредено од претходново.

Заинтересирани за смештај нека се пријават на рецепција кај мене... :)

Јас единствено сместување што го најдов на нет со слики се апартмани Ступар побарајте на фб ако некој знае некое убаво сместување нека пише

Кога влегуваш у Дојран од десна страна има огромен паркинг, може да се прават журки(местото е феноменало за тоа) може да се направат плажите, да се отворат базените, кејот е направен како што знам.. И кога сето тоа ќе се среди туристи у Дојран ќе има колку сакаш!;)

Почна летната сезона во Дојран

Туристите веќе се распослани по плажите и под дебелите јаворови сенки.

Пријатната клима и топлата вода ги донесе првите гости во градот на леандрите. За возрасните скапоцен е мирот во Дојран, родителите, пак, велат дека е безбедно за децата. Им се допаѓаат новите плажи, но имаат забелешки за хигиената.

Од Туристичкото биро велат дека голем дел од сместувачките капацитети се пополнети за овој продолжен викенд. Очекуваат дека цела сезона градот ќе биде полн со туристи, а општината редовно ќе ги контролирала концесионерите дали ги одржуваат плажите уредни.

Поради неисполнување на условите, Министерството за транспорт и врски неодамна им ги одзеде концесиите на закупувачите од четири дојрански плажи. За нив се бараат нови газди.
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=10600

Сега скоро бев бидејќи тука блиско ми е, и можам да кажам само еден збор КАТАСТРОФА водата за нигде плажата што да ти лафам, а само нови хотели прават. И кога ќе кажеш водата е гнасна викат абе таква е водата бидејќи е лековита, ма нема шанси да се бањам таму бре, лековита била оно да ти е гнас да влезеш.

Сега скоро бев бидејќи тука блиско ми е, и можам да кажам само еден збор КАТАСТРОФА водата за нигде плажата што да ти лафам, а само нови хотели прават. И кога ќе кажеш водата е гнасна викат абе таква е водата бидејќи е лековита, ма нема шанси да се бањам таму бре, лековита била оно да ти е гнас да влезеш.

Ако ти е блиску Дојран блиску ти е и Грција па оди си таму имаш убави плажи,се разбира ако ги исполнуваат твојте критериуми пошто ти не си се бањал во секакви води.:facepalm:

Пријатната клима и топлата вода ги донесе првите гости во градот на леандрите.
Што се тоа леандри?

А слики освен од газот на девојката има ли од сместувањето?
:mad: Не се исплатеше кликањето.
Друг пат, те молам, немој да користиш вакви претерани, бомбастични изјави!

(за останатите, за да не трошите џабе од вашите скапоцени кликови: има само пола газ и тоа скроз облечен, у фармерки. Not worthy!)

:mad: Не се исплатеше кликањето.
Друг пат, те молам, немој да користиш вакви претерани, бомбастични изјави!

(за останатите, за да не трошите џабе од вашите скапоцени кликови: има само пола газ и тоа скроз облечен, у фармерки. Not worthy!)
Сменет е газот и пак не се додадени слики од смештајот :pipi: За менување слики од газиња се има време, а за слики од смештај не. Тоа е тој македонски синдром за уништување на туризмот

Што се тоа леандри?

Авторот најверојатно мислел на ОЛЕАНДРИ тоа се оние зимзелени билки со убави цветови и прекрасен мирис кои се типични за средоземните земји но ги има и во Дојран поради поволната клима.

Авторот најверојатно мислел на ОЛЕАНДРИ тоа се оние зимзелени билки со убави цветови и прекрасен мирис кои се типични за средоземните земји но ги има и во Дојран поради поволната клима.
А можда и мислел на ОЛЕАНДЕРИ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom