Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ебати баксузот што сме ние Скопјани.3 сантима нема.А какоп мава ништо не фати.
Само по коли и кровови.Дај нека ја затрупа Партизанска меракот да м го напраи.
Шмеки...кокичињата цутат пред 20 март ( весници на пролетта)Се будам сабајлево...гледам низ прозор и си викам....еј снег! Еј нова година...божиќ...и сите празници што доаѓаат! Прекрасна предновогодишна идила. Се јавувам кај еден другар и му викам...брат кај ќе идеме за нова година?...одговорот беше Шмеки разбуди се...и погледни датум...ПРОЛЕТ Е!!!!... Не ми се веруваше...баш како во сон...па ја секои 20 ти март...со самото доаѓање на пролетта....мојот шмек почнува да цути...исто како и кокичињата. Аууу си реков...предизборна фора да не е некоја ова од некоја партија мамицата...искачам..гледам не бе вистински е снегот. Изненадување на колото нема што....
Фала за корекцијата ПсајчеШмеки...кокичињата цутат пред 20 март ( весници на пролетта):smir:
Инаку, времево иако не е достојно за датумот, сепак е преубаво... шетам денес по жена-парк и ги гледам прекрасните расцветани дрвца со мразулци на нив....волшебно![]()
Selmani ni ja donese novata prolet.
Celo vreme se cudev, kakva ke da bese taa negova nova prolet, toa pa so 50 cm sneg da ti bilo...![]()
Druze, daj be ne zaebavaj ziti mene, nemoj sega i tuka da mi bistris politika.За греота сте, не можете глава да дигнете од него. Ви го зема Гостивар, сеа накај Мала Речица ви иде. Ни за пролет не можете да размислувате без да ве оптоварува.