Дојде пролет...

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Се отвори од врнење ова не е нормално ја си реков ќе живнеме малце али тоа е
Сеа идам елката да ја китам Дедо мраз можда пак ќе дојде има снег:pos2::pos2:

Сибавме мајката.
Туа снеК до колена + бонус пак оф лајпајца и кишкајца.

Шо ќе се прај вака не знам, аман до кога??!

Ебати баксузот што сме ние Скопјани.3 сантима нема.А какоп мава ништо не фати.
Само по коли и кровови.Дај нека ја затрупа Партизанска меракот да м го напраи.

Види сепак во последниве 5 години оваа беше најснежна зима во Македонија. Но сега иако врне претежно многу некоја комбинација со дожд е и затоа тешко се собира. Скоро Април е мислам, или не сум сигурен :salut:

Се будам сабајлево...гледам низ прозор и си викам....еј снег! Еј нова година...божиќ...и сите празници што доаѓаат! Прекрасна предновогодишна идила. Се јавувам кај еден другар и му викам...брат кај ќе идеме за нова година?...одговорот беше Шмеки разбуди се...и погледни датум...ПРОЛЕТ Е!!!!... Не ми се веруваше...баш како во сон...па ја секои 20 ти март...со самото доаѓање на пролетта....мојот шмек почнува да цути...исто како и кокичињата. Аууу си реков...предизборна фора да не е некоја ова од некоја партија мамицата...искачам..гледам не бе вистински е снегот. Изненадување на колото нема што....

Се будам сабајлево...гледам низ прозор и си викам....еј снег! Еј нова година...божиќ...и сите празници што доаѓаат! Прекрасна предновогодишна идила. Се јавувам кај еден другар и му викам...брат кај ќе идеме за нова година?...одговорот беше Шмеки разбуди се...и погледни датум...ПРОЛЕТ Е!!!!... Не ми се веруваше...баш како во сон...па ја секои 20 ти март...со самото доаѓање на пролетта....мојот шмек почнува да цути...исто како и кокичињата. Аууу си реков...предизборна фора да не е некоја ова од некоја партија мамицата...искачам..гледам не бе вистински е снегот. Изненадување на колото нема што....
Шмеки...кокичињата цутат пред 20 март ( весници на пролетта):vozbud::vozbud::smir:

Инаку, времево иако не е достојно за датумот, сепак е преубаво... шетам денес по жена-парк и ги гледам прекрасните расцветани дрвца со мразулци на нив....волшебно :vozbud:

Шмеки...кокичињата цутат пред 20 март ( весници на пролетта):vozbud::vozbud::smir:

Инаку, времево иако не е достојно за датумот, сепак е преубаво... шетам денес по жена-парк и ги гледам прекрасните расцветани дрвца со мразулци на нив....волшебно :vozbud:
Фала за корекцијата Псајче :)...волшебен шмек до тебе...:smir::smir::wink::wink:

И Струга имало многу снег, а во селото мое скоро 1 метар имало.:vozbud: Ах како не сум сега таму ќе се изнасанкав :(

Нели обично во скопје за денот на прлоетта има нешто во парк епа оваа година можеме да се собереме на мсивно правење снешковци:pos2:

Уф уф уф какво е убаво надвор...обожавам снег..преска сум се изнаиграла со снегот и другарки..најубо,а снег до колена:pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud:
:helou:

Selmani ni ja donese novata prolet. :):)

Celo vreme se cudev, kakva ke da bese taa negova nova prolet, toa pa so 50 cm sneg da ti bilo...:vozbud::vozbud:

Selmani ni ja donese novata prolet. :):)

Celo vreme se cudev, kakva ke da bese taa negova nova prolet, toa pa so 50 cm sneg da ti bilo...:vozbud::vozbud:

За греота сте, не можете глава да дигнете од него. Ви го зема Гостивар, сеа накај Мала Речица ви иде. Ни за пролет не можете да размислувате без да ве оптоварува.

За греота сте, не можете глава да дигнете од него. Ви го зема Гостивар, сеа накај Мала Речица ви иде. Ни за пролет не можете да размислувате без да ве оптоварува.
Druze, daj be ne zaebavaj ziti mene, nemoj sega i tuka da mi bistris politika.

Ne primeti deka na zaebancija go kazav toa? :)

Нели рекоа нешо, дека една од последиците на Глобалното затоплување ќе е соодветни временски прилики во несоодветно време (т.е. топло време у јануари и ова сеа).

Се топак глечерите на север :nesum: поларнитре мечки се незаштитени...очекувам летово 45 степени :vozbud:...во позитива!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom