Договарање партии (GG Client)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Школото ми завршува некаде 20 за 7. Од 7 саатот натаму може да играме, макар што има Лига на Шампиони :)

Повеке инспирација за игра добивам кога го слушам милозвучниот глас на Златко Калински. : )

Ако сте за вечер,тимот е Mac)),Potato,Ddime,G e G o(нека потврди) и FromSunwithLove.
Нема зашто Потато да не игра,ипак ние си бираме тим,а ти не можеш да ни кажеш кого да не бираме :)

Или ти е страв од него?:)

Јас бе види не ме ранчунате а :)

Дечки имам едно прашање,бидејќи немам користено до сега ГГ клиент или како и да се вика,дали ќе можам напоредно да играм на оригниналниот бателнет и на ГГ-то? дали ќе ми прави некакви проблеми ако го снимам гг??

Дечки имам едно прашање,бидејќи немам користено до сега ГГ клиент или како и да се вика,дали ќе можам напоредно да играм на оригниналниот бателнет и на ГГ-то? дали ќе ми прави некакви проблеми ако го снимам гг??

нема да имаш никакви проблеми зашто и ја ги имам двете у пц и гг-ц и б-нет. Али ти препорацувам да играм на ГГ зашо лагот е 345345 пати помал и скоро да го нема плус нема толку мап хакери, а и на гг-ц се прај кајгана дружба

пц. мац прати приватна порака кај мене кога ке играме :helou:

Ајде ако сакате да испуцаме една на брзинка, па да гледаме фудбал?

Уклучен сум јас па ај ко ќе ви се игра
nick: Flixi

Јас влегувам околу 21 и 30,можда малце покасно.
Спремајте се :)

ае да играме.. да не заспам гледајќи фудбал..

Аиде дечки тука сум,сега влагам на GG.
Во Macedonia Dota room да одам?

Хмм средив ја ова ник ми е XzapZ па напрајте адд ако сте за игра :):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom