Договарање партии (GG Client)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Fuck кај мене проблем имам со то гг глупот клиент , никако неки да влези сто пати пробав да го преснимам се и џабе.

Фликс, пробај кога ке ти се појави логин...штиклирај го тоа Settings, па потоа штиклирај го Specify Port(for pass firewall) и намести го на 0.

Ако пак не ти се пушти, направи на форумот да бидеш цело време укучен, односно да не се одлогираш откако ке го изгасиш.

Фликс, пробај кога ке ти се појави логин...штиклирај го тоа Settings, па потоа штиклирај го Specify Port(for pass firewall) и намести го на 0.

Ако пак не ти се пушти, направи на форумот да бидеш цело време укучен, односно да не се одлогираш откако ке го изгасиш.
Фала премногу диме тоа било проблемот средено е сега

Значи ке играш вечер ? :vozbud:

Јас у 21:15 ќе бидам дома, пред тоа на англиски.
А не ни знам кај да ве најдам па за следниот пат и јас ќе играм на ГГ.
Иначе никот ми е:
wh1te.zer0

lvl: -100(неам изиграно ни една партија :pos:)

Е ајде де, никој нема...

Jas sum! Veke igravme edna so flixi! Dobar beshe dobar....
Vleguvajte vo Macedonia dota room i wisper-nete mi!

Dzings, ве молам да не ме викате у тим што не ја знаат ни основата на тимската дота игра. Следниот пат ќе излезам уште кога ќе го видам тоа.

После тоа изигравме една игра со мац.. Валјда со истите типци кои беа со мене во тим кога игравме со Dzings.. Само знаат да јадат трици, а одвај знаат да го мрднат маусот. Скорот беше 50:10, а овај ланаја ми вика нуб =))

За б.нет во друга тема отворете.

Споредувајќи ги двете,ГГ бар можеш да разликуваш leavers по XP нивно и LVL,башка има High level rooms каде нема leavers.

И многу подобри латенции од б.нет.Јас од сет имам играно до сега,исто е како лан.
Tochno nema ama dogaat od B-net! Eve primer potato, ali nejse ni prv ni posleden znaeme kako da se zashtitime.:toe:

Dzings, ве молам да не ме викате у тим што не ја знаат ни основата на тимската дота игра. Следниот пат ќе излезам уште кога ќе го видам тоа.

После тоа изигравме една игра со мац.. Валјда со истите типци кои беа со мене во тим кога игравме со Dzings.. Само знаат да јадат трици, а одвај знаат да го мрднат маусот. Скорот беше 50:10, а овај ланаја ми вика нуб =))
Jas vikam da bidam kulturen i da ti dozvolam, obichno nitu eden unknown nema vo igrata ama ajde si vikam jadesh burek za dota niz forumov, pa vikam choekov e dobar. Napraviv greshka sto ti dozvoliv da igrash, eve priznavam.
Druze sega si staven na ban list, i nema unban se dodeka nekoj, dobar i known igrach ne reche da te odbaniram iskljuchivo radi toa shto si vo negov tim. Znachi vishe vo nitu edna partija kaj shto sum jas, za tebe nema igranje. Ti da se iskljchish posle 30 minuti samo zatoa shto si se iznerviral i site drugi da ne odjebish kvalitetno, eee ne pominuva taka. GG ne e forum da pravish i zborish shto sakash! Sho e najinteresno partijata ne beshe izgubena, bevme vo defnaziva da, no site baraki i kuli u baza bea skoro chitavi a imav vtor lvl dagon so NA a tie nikoj nad 1500hp! AAA da mi beshe do mene vchera, i znam deka bea slabi igrachi tie so nas, ali ni ti ne beshe podobar. Reagirash kako baba:
-' ajde idi na gang' .... jas doagam i idam u napad bez ni sekunda chekanje i normalno sam a ti mi vikash 'chekaj be, kaj idesh?'! Shto? Treba da broime do 3 pa ajde, 3, 4 pozor, sad! taka?
Site do eden osven ti mi se lichni prijateli, luge shto gi znam i dobro si ziveam, i ti site nas ne zaebavash i se praish fraer zgora na sve, GG ne e samo da bidesh dobar igrach nego treba malce i da gi poshtuvash drugite, shto ako eve da rechime nekoj nema vreme da izigra dve partii dota toj den i Ti si ja zaebal i taa ednata shto choekot sednal da se opushti so prijateli i da se izrelaksira a? NEMA VISHE!:nenene:
Ova ne go pishuvam samo za tebe nego za site shto igraat na GG! :toe:
Mozesh da smenesh nick, ama nema da najdesh izgovor kako da igrash vishe!!!

Се знае,за релаксирање со другарчиња во Лан,сите си се знаете таму како играте :)

Него,ајде ти и уште 4 другарчиња,против мене,потато,Ddime и +2 вечер,сакате?

Druze sega si staven na ban list, i nema unban se dodeka nekoj, dobar i known igrach ne reche da te odbaniram iskljuchivo radi toa shto si vo negov tim. Znachi vishe vo nitu edna partija kaj shto sum jas, za tebe nema igranje.
Хахаха, ти нема да ме примиш мене пак да играм со оние ретарди? Благодарам =))
Ti da se iskljchish posle 30 minuti samo zatoa shto si se iznerviral i site drugi da ne odjebish kvalitetno, eee ne pominuva taka. GG ne e forum da pravish i zborish shto sakash!
Па да, се разбира дека ќе излезам. Другар ти со нагата од почеток ( додека бевме заедно на страна ) фрлаше мрежа на крипови и кажува оти има лаг.. па да му ... , како може да промашиш херој и да фрлиш мрежа на крип, ако имаш лаг?
ho e najinteresno partijata ne beshe izgubena, bevme vo defnaziva da, no site baraki i kuli u baza bea skoro chitavi a imav vtor lvl dagon so NA a tie nikoj nad 1500hp! AAA da mi beshe do mene vchera, i znam deka bea slabi igrachi tie so nas, ali ni ti ne beshe podobar.
Партијата беше изгубена оддамна. Зар не виде дека мравката не уби 3цата заедно? ( Нагата, тебе и мене ), само замисли што ќе се случеше во поштена 4в4 битка.
Reagirash kako baba:
-' ajde idi na gang' .... jas doagam i idam u napad bez ni sekunda chekanje i normalno sam a ti mi vikash 'chekaj be, kaj idesh?'! Shto? Treba da broime do 3 pa ajde, 3, 4 pozor, sad! taka?
Имаш една грешка овде, ЈАС дојдов на ганг, не дојде ти, се сеќаваш? Значи, прво почекуваш јас да добијам можност да дадам стан и да им блокирам патот ( бев шејкер ) а после ти со бумбарот ќе ги убиеш. Али имаш време, ќе научиш.
Site do eden osven ti mi se lichni prijateli, luge shto gi znam i dobro si ziveam, i ti site nas ne zaebavash i se praish fraer zgora na sve, GG ne e samo da bidesh dobar igrach nego treba malce i da gi poshtuvash drugite, shto ako eve da rechime nekoj nema vreme da izigra dve partii dota toj den i Ti si ja zaebal i taa ednata shto choekot sednal da se opushti so prijateli i da se izrelaksira a? NEMA VISHE!:nenene:
Па ако сакате да се опуштите и да си ги пуштите хероите сами да тепаат, што мајка ме викна у игра? Ти пак си живеј со луѓето, никој не ти забранува. Јас се правев фраер? Те молам.. Поради тоа што најкултурно го замолив нагата да не фрла мрежа на крипови? И поради тоа што типчето ме остави да умрам 2 пати во 4в2 ганг, а откако јас умрев, едноставно си пушти последна и си избега? И после ми вика КОЈ ТЕ ЕБА ? хм... браво
Ova ne go pishuvam samo za tebe nego za site shto igraat na GG! :toe:
Mozesh da smenesh nick, ama nema da najdesh izgovor kako da igrash vishe!!!
Хмм.. тоа ми беше прва игра на ггц, и не по тоа што го видов, не сакам да играм повеќе таму. Како прво, да губам игри со 50:10 скор не се случило од мнооогу оддамна, а камо ли да имам 1:5, али што можам да направам со shaker кога немам тим со кого да играм? Значи, со среќа играње.. упс, мислам нервирање.

Само уште едно нешто да додадам, ако ггц не е форум, и ако се се решава со партија дота, кажи, ќе изиграме некоја во спротивен тим, мислам ако не ти е страв ;)

Се знае,за релаксирање со другарчиња во Лан,сите си се знаете таму како играте :)

Него,ајде ти и уште 4 другарчиња,против мене,потато,Ddime и +2 вечер,сакате?
Np! Samo ne potato, ke si zemish nekoj drug. Inaku soberi s 5-ka igrame koga sakash! Ako sakas i sega ke izigrame edna, ke se najde nekoj za tepoanje, chisto da se vidime koj sme.:vozbud:
LEAVER si POTATO! prekini so zborenje!

Те видов што си, ти требаше цела игра за да направиш дагон..
Sho e najinteresno partijata ne beshe izgubena, bevme vo defnaziva da, no site baraki i kuli u baza bea skoro chitavi a imav vtor lvl dagon so NA a tie nikoj nad 1500hp!
Да? Немој да лажеш, те молам. Јас кога излегов ти имаше 2 талисмана, она за атак +9 и стаф ов визарди. Дагонот не ти беше споен.
( за споредбла, мравката имаше power treads, 2 wraiths, vanguard, cristalis i demon edge, venomancerot : s&y, power treads i 3 brasera, nevermore imase power treads, 2-3 wraith-a и некаде 3к у кеш ), сигурно не беше изгубена партијата =))

Ајде, чекам да пегламе размазени газенца...! :vozbud:

И ГеГо ке игра бе, рече прва смена е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom