Договарање партии (GG Client)

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Некој е за вечер накај 22.00 да изиграме една Дота? :)

Ејјј кој ќе расправа со лагови таму не зезај :(

Ова ГГ-во е топ,нетот ми идеше со 20 кб/с на кајгана,а при игра немаше воопшто лаг. :)

Добра партија вчера,ги растури со луната,а мене педерчињата ме мрзеа изгледа за тоа МкД во никот,па ме ловеа по мапа :(

А втората со Блодсикер и Нерубиан асасин,им правевме паника у редови на рикимару и Боне :)

Ајде,има некој по сабајле за игра?

vecer nakaj 7 saat da plesneme edna dota na GG -.- go srediv ggto nekako :)

Nickot mi e ist ko tuka..taka da lesno ke se najdeme..a moze i ja da kreiram zaso sea internetot mi e top -.- 2ri sme :) Muhaha

Мхх нуб сум станал . . . по 3 месеци не играње али ајде една за проба да видам до кај сум да изиграме на ГГ :)

Некој за ГГ?

Сеа играв со еден Грк од моја,го продавав цело време да гине,и го реметев : Lag,lag...
Така им треба...

Дајте ако му се игра на некој :)

vecerva u 11 iam zakazano cw na ggc. ako saka nekoj pred toa da izigramo na ggc neka pise! mac imas msn ako si za igra pisi slobodno

Јас во 21.30 ќе гледам да влезам ако е добар нетот

E imalo i tema za ova, jas pa ne vidov!
Aj i ovde da napisham chisto ako ne prochita na drugo. Koj igra na gg da se javi obavezno, sakam mladi nadezni Makedonci
Nick- MerditA
lvl - 26
Status - ClanLord of MMD, GM!
Vecher sum cela vecher online, ako mu se igra nanekoj neka kazi, najverojatno vo Macedonia Dota Room ke bidam a ako ne, togash vo HLR1! :helou:

топ,не знаев дека и ти си доташ.
Тогаш дечки,вечер накај 21.00 да праиме масовна Кајгана Дота,јас ќе креирам :)

Планирај ме и мене, вечер во 21:00. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom