Does size really matter.....

• Креатор на темата Креатор на темата Toreador
  • Време на започнување Време на започнување
OBDN напиша:
"Golemi sakate, e vakvi da vi stanat pa na 50 godini ko mene so kolena da si gi mavate, vrekja da ne vi gi sobira." :D

Ме пресмеа да си ибеш векот :lol: :lol: :lol: !

инаку, освен во екстерми, ниту сајзо ниту нешчо друго не е мерило и не метерува!

Битно, пред се е да има комплетен доживљај, па било 25 цм, било 13 цм!

OBDN напиша:
StenmarC напиша:
Абе искрени одговори има еден куп, ама никој не ја спомна должината на сексот.... Женските сакаат да трае и трае и трае, јес да кај машките тоа иде малце потешко :?

Aman, shto naprai od zenite! :) Ili toa "trae i trae i trae" se preveduva vo "trae pojke od 3 minuti?" :)

Ништо не напраив ... такви си се. Ај кажи дека не сакаш долг секс? а? :P

Ќе цитирам една девојка:
-Не е битно дали е голем, дебел, ваков-таков. Битно е да е тврд и весел

:lol: :lol: :lol: :lol:

Да се насмее едноокиот за да го рассолзи кладенчето :lol: :devil3: :hey3:

Bitno je da radi. Sto se sekirate. Ljudi imaju velike telefone, i male telefone. Radi i jedno i drugo. Imaju i velika kola i mala kola. Radi i jedno i drugo.
To sve zavisi od coveka. Neko voli velike grudi neko ne. Neka zena voli velik stojko, neka ne. Neka voli ova poza, anal, oral, neka ne.
Ako muskarac moze da ejakulira dok spava, znaci bez ficna sila, moze i zena. Ako je muskarac samouveren i ako ga zena voli, nema sanse, da nebi bila zadovoljna.

Yes, size really matters ... but in Ф.

Pa ne e deka e do goleminata...jas vise bi rekla deka e do debelinata :D:D:D a Bogami i do tehnikata hahaha

pa seriozno...mnogu me nerviraat luge, a osobeno devojki shto zborat deka do goleminata bilo... iskreno, eve ko devojka vi kazuvam, ako e mnogu golem - boli, poso udira vo matkata:) a toa ne e nimalku prijatno : ))

pa seriozno...mnogu me nerviraat luge, a osobeno devojki shto zborat deka do goleminata bilo... iskreno, eve ko devojka vi kazuvam, ako e mnogu golem - boli, poso udira vo matkata:) a toa ne e nimalku prijatno : ))

Значи не е до големината на пенисот, него до длабочината до матката !?

Еве јас на пример имам мал пенис, барем така мислам, ама сепак некои девојки ми се пожалиле дека во некоја поза ги боли кога пенетрирам, оти удира во матката.

Значи не е до големината на пенисот, него до длабочината до матката !?

Еве јас на пример имам мал пенис, барем така мислам, ама сепак некои девојки ми се пожалиле дека во некоја поза ги боли кога пенетрирам, оти удира во матката.

mnogu varijanti ima tuka... od medicinska gledna tocka, vaginata - shto e delot pomegu vulvata (otvorot) i matkata, e prilicno kratka , negde otprilika 7-8cm kolku shto se sekavam. koga zenata ke se vozbudi, seksualno neli, i za vreme na odnosot, vaginata dobiva svojstvo da se rastegnuva i optimalna golemina shto skoro site zeni mozat da ja izdrzat e okolu 15 cm(na mashkiot polov organ) ...sekoja cest na isklucocite neli :)
shto znaci, ili ti mislis deka ti e mal , a ne ti e :) ili devojkata ima prirodno pokratok kanal :)

mnogu varijanti ima tuka... od medicinska gledna tocka, vaginata - shto e delot pomegu vulvata (otvorot) i matkata, e prilicno kratka , negde otprilika 7-8cm kolku shto se sekavam. koga zenata ke se vozbudi, seksualno neli, i za vreme na odnosot, vaginata dobiva svojstvo da se rastegnuva i optimalna golemina shto skoro site zeni mozat da ja izdrzat e okolu 15 cm(na mashkiot polov organ) ...sekoja cest na isklucocite neli :)
shto znaci, ili ti mislis deka ti e mal , a ne ti e :) ili devojkata ima prirodno pokratok kanal :)

Значи не ми е мал... фала. :) :smir:

Јас се си мислам дека до новчаникот е, тој создава и одзема адреналин...иначе одлични 16 муахахахах

Најважно е да се клиза, без разлика колкав е ако не клизе ако нема подмачкување и ако нема добра предигра ќе боли, е сеа секако дека со поголем филингот е појак и поинтензивен оргазам има поголемо триење али јбг и мал врши работа XD

Најдобро да си имаш голем и дебел па она ако ја боли немора цел да го ставаш... иначе најбитно е шо поише оргазми да доживее и тоа е шо се вика техниката

Најважно е да се клиза, без разлика колкав е ако не клизе ако нема подмачкување и ако нема добра предигра ќе боли, е сеа секако дека со поголем филингот е појак и поинтензивен оргазам има поголемо триење али јбг и мал врши работа XD
па ти ако не ја навлажниш или напалиш нема да ти клиза ... ја не користам лубриканти а клиза ко да сум стаил вазелин .. пошто техника баце предигра ова она... и оп она поплава ! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom