Додворување на Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата BraneINTER
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2013
Мислења
3
Поени од реакции
3
Kazete mi nekoj dobar nacin da se udvaram na devojce na fb, a sto ne se znaeme ni jas ni ona, primer sum i frlil oko i sakam da i se pustam, sto da i pisam ? kako da go zapocnam razgovorot ? fala odnapred, pozdrav

Јас секогаш сум против запознавање преку Фејсбук, зошто сликата не кажува се онака како што изгледа..... битен е и карактерот ;)

Но како и да е, тоа си е твое лично право.
Од мене помош.......... подобро да си директен и искрен, одколку одолговлечкувач и лажго. Едноставно кажи и на момата дека ти оддамна ја следиш и дека ти се допаѓа, дали би сакала да се запознаете во живо т.е. да излезете на едно кафе....., ако рече да... самиот пат ќе те води, а ако рече не.... значи дека не ти била пишана :)

Kazete mi nekoj dobar nacin da se udvaram na devojce na fb, a sto ne se znaeme ni jas ni ona, primer sum i frlil oko i sakam da i se pustam, sto da i pisam ? kako da go zapocnam razgovorot ? fala odnapred, pozdrav

Прати и стикер шо вика hello.

Нема да и се пушташ. Удварање на фејсбук никако. Ќе започнеш нормален муабет. Ако видиш дека ви оди муабетот, ќе предложиш да го продолжите на кафе. Дури кога ќе ја упознаеш во живо, ако ти се свиѓа таква, тогаш ќе и се пушташ. Ама не препорачувам на прв состанок. Ни покасно од трет.

Двајцата покрај езеро седиме и водата ја матиме, а всушност размислуваме како да се фатиме.

Е ова пиши и го и твоја е, мене секогаш ми успевало, знам 10-20 девојчиња што паднаа на ова...од смеа нажалост.

Ова е исто ко #умоевреме да отворевме тема: "Како да и се пуштиш на mIRC"?
Не си толку мал да прашуваш вакви работи, 18 години имаш. Разбирам некој да има проблем да сврзе муабет со девојка во живо, ама на место кај што има толку многу време за да смисли прашање и одговор? Не заебавај, не ти треба нашата помош.

Јас секогаш сум против запознавање преку Фејсбук, зошто сликата не кажува се онака како што изгледа..... битен е и карактерот ;)

Но како и да е, тоа си е твое лично право.
Од мене помош.......... подобро да си директен и искрен, одколку одолговлечкувач и лажго. Едноставно кажи и на момата дека ти оддамна ја следиш и дека ти се допаѓа, дали би сакала да се запознаете во живо т.е. да излезете на едно кафе....., ако рече да... самиот пат ќе те води, а ако рече не.... значи дека не ти била пишана :)
Ако и пише дирекно знаеш што те манијачам долгово време ај да излеземе сигурен погодок му е за го избрише :) а за делот што си против запознавње на фб те подржувам ама сепак има 18 год за жена нема да ја зима така да карактерот нема да му треба :)

а за делот што си против запознавње на фб те подржувам ама сепак има 18 год за жена нема да ја зима така да карактерот нема да му треба :)
Нема врска, без разлика дали му е девојка или му е жена таа треба да биде добар карактер, човек со кој може да се разбереш. А вака..... што ако е убава ко газела, а карактер ко змија ;)

Нема врска, без разлика дали му е девојка или му е жена таа треба да биде добар карактер, човек со кој може да се разбереш. А вака..... што ако е убава ко газела, а карактер ко змија ;)
Ако бидне девојка тогаш да во секој случај карактерот игра главна улога дали ке успее таа врска , опстане и каква ке биде...ама ако се работи за друга работа ...тогаш газелата ке заврши работата :P

Ако бидне девојка тогаш да во секој случај карактерот игра главна улога дали ке успее таа врска , опстане и каква ке биде...

ама ако се работи за друга работа ...тогаш газелата ке заврши работата :P
Ако е за тоа дај да го упатиме човеков пред МТВ...., ем ефтино, ем голем избор..........., само деловите се половни :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom