Додворување на Facebook

• Креатор на темата Креатор на темата BraneINTER
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе и пристапиш вака здраво јас сум Рики инаку ме викаат Richie надимакот го добив по тоа што сум многу богат и остај ја после она тебе ќе ти се пушта наместо ти нејзе.Works every time bjach:cool:

Изгледа не сфати ти.
Јас сфатив. Ака ко што кажа членот погоре... може не му е за љубов и сериозна врска, туку за нешто друго, а за тоа не треба карактер......, јас фино и одговорив....., ако не му треба карактер и љубов, туку нешто друго боље нека не се мачи да ја освојува за тоа преку Фејсбук, туку нека се упати на друго место ;)

Ќе и напишиш вака...

Еј, ај ако сакаш земи го ИКС петката, зш ЕР осмицата ми е на тунирање во Германија, ќе и редам нитро онака за чалам.
Ако те праша, шо ти е бе болен еден?
Речи и... Aууу по грешка ти пишав срце, еден дебил ми досадвит да му го дам џипот и клучот од четворособниот стан во центар, а во мене се само клучевите од вилата на Водно :sneaky:

Последно уредено:
Запознајте се во живо и после некој ден живеачка почни и на фб... Од секогаш вака ми палело.А само на фб дирек прв контакт не те знае,може да ја боли Кур за тебе само и да не ти врати или пак ладно однесување..

Прати ми саџест френд ја ќе и пишам ебате пичката. Голем кур сеа ќе и се потресувам како да и пишам, па уште ќе прашувам по форуми, говно трул народ ќе има за 2-3 генерации 5% мангупи ќе ебат у цела македонија а овие другите ќе прашуваат по форуми како да почнат муабет ...

@BraneINTER

Пушти и едно смајли. (вакво :) )
Ќе почнете со здраво здраво тој сум таа сум, ќе и кажеш дека ти е симпатична и би сакал да се подобро да се запознаете во живо(т.е едно кафе да ја частиш).
После од тебе зависи.

П.С Не му ја мисли многу. (y)

Немој да се понашаш битно ко напалено дете и на сликтие да и коментираш и на секоја слика лајк да си ставаш, чекај некоја песна нека објави и во коментар стави некоја cover верзија од истата и напиши нешто како - 'слушнија ова :) ми звучи подобро ' И одма на чат( одма во смисла одкако ќе искоментира или мани лајк) пиши и ' извини ако ти го упропастив линкот или слично :) ' во тој стил и тоа е тоа ... натаму белким можеш сам :)

^^^^^
michael-scott-no.gif

Ако не се познавате во живо избегавај тоа фејзбукот шо мојш појќе.

Гледај начекаја некаде во диско, кафич....

Немој да се понашаш битно ко напалено дете и на сликтие да и коментираш и на секоја слика лајк да си ставаш, чекај некоја песна нека објави и во коментар стави некоја cover верзија од истата и напиши нешто како - 'слушнија ова :) ми звучи подобро ' И одма на чат( одма во смисла одкако ќе искоментира или мани лајк) пиши и ' извини ако ти го упропастив линкот или слично :) ' во тој стил и тоа е тоа ... натаму белким можеш сам :)

Beta as fuck

немој ни случајно вака!
Z

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom