F
FilipMacedon
Гостин
Будала живее 25-35 години,Мангуп 60-70 години,оние екстремно добрите живеат како да не живеат да не кажам вегетираат...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А дали имаш да ми дадеш некое логично објаснување зошто е тоа така ?Статистиките велат дека 90% од девојките повеќе ги привлекуваат лошите дечки.. и така е.![]()
Тоа ти е женска филозофија, тешко е да ја сфатиш...А дали имаш да ми дадеш некое логично објаснување зошто е тоа така ?![]()
Поделбава не ми се свиѓа од едноставна причина што особините кои си ги навела ги опишуваат сите 6 милијарди луѓе на планетава(ако не се веќе 7Сакам мислење од девојките на форумов за тоа што е попривлечно за нив....
Ова се некој од главните карактеристики на двата вида, се разбира многу ретко може да се погоди некој да е 100% едно или друго, ама мислам дека ова се некој главни карактеристики на двата типа.... (може и да додадеме ако ви текне)
Добри дечки
1.Не влегуваат во конфликти
2.Се трудат да не ја лутат девојката
3.Прават романтични нешта
4.И кажуваат на девојката дека ја сакаат
5.Не се арогантни
6.Ги почитуваат другите
7.Не сакаат криминал и идоли им се научници и такви луѓе
8. Други карактеристики со кој вие би ги опишале "добрите дечки"
Лоши дечки
1.Често влегуваат во конфликти
2.Не ги интересира што мисли девојката за нив
3.Не прават романтични нешта
4.Не ги искажуваат емоциите
5.Арогантни се
6.Не ги почитуваат "Добрите дечки"
7.Сакаат криминал и идоли им се криминалци
8.Други карактеристики со кој вие би ги опишале "лошите дечки"
Значи вака, одберете еден од овие два типа без приота да исклучувате некоја карактеристика и да додавате друга (знам дека ни едниот ни другиот вид не е перфектен), значи замислете дека сте во ситуација да можете да одберете само меѓу овие два вида и што би одбрале? :smir:
*После може да напишете што е добро а што лошо кај двата вида.....
море ти и таа филозовија многу знаете, инаку јас сум лош во комбинација со добар дечкоТоа ти е женска филозофија, тешко е да ја сфатиш...
Всушност ние девојките имаме таква природа, има нешто во таа нескротива мистика кај лошите дечки што не привлекува, ..едноставно поголем впечаток оставаат.
Статистиките велат дека 90% од девојките повеќе ги привлекуваат лошите дечки.. и така е.![]()