Добри дечки vs Лоши дечки

• Креатор на темата Креатор на темата Interperf
  • Време на започнување Време на започнување

Добри дечки vs Лоши дечки

• Добри дечки

Гласови: 26 65,0%
  • Лоши дечки

Гласови: 14 35,0%

• Вкупно гласачи
    40
Будала живее 25-35 години,Мангуп 60-70 години,оние екстремно добрите живеат како да не живеат да не кажам вегетираат...

Споредбава е оф леле мајко ја според ова не сум ни таму ни таму :P

некоја средина од двете. мислам нејкам некое лигле што цело време ке ми трчка по гзот, а нејќам ни некој „мангуп“ што нема да го интересира моето мислење. едноставно да се знае кога е време за нежности, а кога не ;)

Статистиките велат дека 90% од девојките повеќе ги привлекуваат лошите дечки.. и така е. :D

Статистиките велат дека 90% од девојките повеќе ги привлекуваат лошите дечки.. и така е. :D
А дали имаш да ми дадеш некое логично објаснување зошто е тоа така ? :)

А дали имаш да ми дадеш некое логично објаснување зошто е тоа така ? :)
Тоа ти е женска филозофија, тешко е да ја сфатиш... :D
Всушност ние девојките имаме таква природа, има нешто во таа нескротива мистика кај лошите дечки што не привлекува, ..едноставно поголем впечаток оставаат.

Ма јебеш ти мистика , вие сте мазохисти по природа но проблемот е кога не ќе можете да ја издржите болката (кога ќе ве заебе некој таков „мистичен„ лош дечко) после сите останати мажи се безчуствителни говеда, коњи и останати домашни животни. :D

Затоа што се непредвидливи и арогатни и не им идат по нивниот ќеиф.

Сакам мислење од девојките на форумов за тоа што е попривлечно за нив....

Ова се некој од главните карактеристики на двата вида, се разбира многу ретко може да се погоди некој да е 100% едно или друго, ама мислам дека ова се некој главни карактеристики на двата типа.... (може и да додадеме ако ви текне)

Добри дечки
1.Не влегуваат во конфликти
2.Се трудат да не ја лутат девојката
3.Прават романтични нешта
4.И кажуваат на девојката дека ја сакаат
5.Не се арогантни
6.Ги почитуваат другите
7.Не сакаат криминал и идоли им се научници и такви луѓе
8. Други карактеристики со кој вие би ги опишале "добрите дечки"

Лоши дечки
1.Често влегуваат во конфликти
2.Не ги интересира што мисли девојката за нив
3.Не прават романтични нешта
4.Не ги искажуваат емоциите
5.Арогантни се
6.Не ги почитуваат "Добрите дечки"
7.Сакаат криминал и идоли им се криминалци
8.Други карактеристики со кој вие би ги опишале "лошите дечки"

Значи вака, одберете еден од овие два типа без приота да исклучувате некоја карактеристика и да додавате друга (знам дека ни едниот ни другиот вид не е перфектен), значи замислете дека сте во ситуација да можете да одберете само меѓу овие два вида и што би одбрале? :smir:

*После може да напишете што е добро а што лошо кај двата вида.....
Поделбава не ми се свиѓа од едноставна причина што особините кои си ги навела ги опишуваат сите 6 милијарди луѓе на планетава(ако не се веќе 7 ;)).Јас како особа од машкиот пол можам да тврдам дека нема нигде да најдете момче опишано со овие особини се во едно.Ако е „лошо момче“ не значи дека нема да се грижи за девојката исто така како што ако е „добро момче“ не значи дека нема да биде арогантен.

Иако од друга страна те сваќам што сакаш да постигнеш со прашањево.
Па еве ќе се обидам да одоворам т.н „лоши момчиња“ зрачат со самодоверба и кога и се пуштаат на одредена девојка точно знаат што да прават,а што не и секако самата појава на палаво или „лошо момче“ пали кај девојките.
Додека „добрите момчиња“ во повеќето случаи имаат недостаток не само на самодоверба туку и што е поважно недостаток на искуство што ги прави понеатрактивни кај спротивниот пол.
Она што им фали на „добрите момчиња“ е здрава доза на егоцентричност што значи да се стават себе си на прво место пред се.
Е сега па ако „лошите момчиња“ имаат самодоверба ,шарм па да речеме и харизма зошто воопшто да се посакуваат „добрите момчиња“ ,во повеќето случаи се работи за чуството на сигурност кои овие момчиња и го пружаат на девојката што ги прави да бидат посакувани ,а во исто време се многу посигурна и понеризична варијанта бидејќи знаете дека нема да ви го скрши срцето.
И бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла бла .:sneaky:

Е сега се пронајдов со пола во едната група пола во другата, и како ме дефинира тоа?

Тоа ти е женска филозофија, тешко е да ја сфатиш... :D
Всушност ние девојките имаме таква природа, има нешто во таа нескротива мистика кај лошите дечки што не привлекува, ..едноставно поголем впечаток оставаат.
море ти и таа филозовија многу знаете, инаку јас сум лош во комбинација со добар дечко:D

Добри! Лошите(според дефиницијава горе), не сакам воопшто да бидат во мое присуство, ниту да имам било што со нив! Со такви луѓе околу мене... ќе се испоубиеме само!
--- надополнето: Aug 23, 2011 6:24 AM ---

Не ми генерализирај! Не гледаш ли дека анкетата горе поинаку кажува?

Анкетата горе има кажува само 1/3 од целокупното тоа не е ништо. Во главно се сведува дека поголемиот дел од девојките сакаат лоши дечки тоа се статисики направени врз научни истражувања кога на девојки им биле дадени слики на маж кој е среќен и насмеан и маж кој покажува гордост и не баш ведар поглед, и резултатот бил сведен на тоа дека тие покажувале конвенционални изрази на емоции кога ке ги виделе вторите слики. Значи збораме за нешто кое е потсвесно, поголемиот дел овде кои го одбрале првиот одговор тоа го направиле размислувајки,чувствувајки.
Кога ке видам подобро јас секако би избрала добри, но потсвесно ме привлекуваат дугите. :D ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom