Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Со оглед на насоката во која одат Сензејшн со промоцијата на нови хаус сили, лајнапот е океј. Болдираниве посебно вредат и они се најголемите имиња од понуденово.

NO_ID се ново холандско хаус дуо, за кои само имам читано дека добри настапи имале низ Западна Европа. Ова ќе им биде деби на Сензејшн и би требало во јако светло да се покажат, може да направат бум. Фанкермен го знам единствено по Speed up (која му беше голем хит пред 4-5 години), друга квалитетна трака немам слушнато од него. Ама штом е ставен на крај, тогаш аналогно на тоа би требало да извади поенергичен сет. Mr. White си е стандард веќе 2-3 години уназад - институција и печат на шоуто со почетните сетови (досаден бил ептен), а Себастијан Лежер ми е анонимус малце, ама знам дека и лани беше на дебито во Романија - па штом го носат пак таму, изгледа го бива :D.

Btw да не планираш да одиш ? Барав јас до пред некое време тур. аген. од Бугарија, ама тенко т.е. не најдов ништо околу организиран превоз за Сензејшн во Романија. Ако имаш најдено некоја понуда од наша агенција, пиши одма !!

Dada ke odam jas i edno drugarce sme i baravme ekipa uste nekoj.. ama nie studirame i zivejme vo Constanta to e grad na 200km od Bukurest, pa ajde ako najs nekako prevoz so nas :) inace fala za objasnuvajneto

Tракава има делови кои страшно потсетуваат на две други траки, и конечно ги најдов и двете!

Мелодијата околу 1:56 ептен ме потсетува на CRW - I Feel Love, додека пак делот од 3:28 па натаму е речиси идентичен на Ummet Ozcan - The Box (делот 2:53 поточно).

Интересна трака во секој случај, мада рака на срце втората половина не ми е многу по ќејф.
да се додадам и ја, D# Fat меин дроп 3:28 е дело на W&W повеке од армин, и + тоа имаат повеке траки напраено биг роом уште пред траката на озкен, па можам да кажам дека е обратно со the box, "денес" скоро сите продуценти се копираат, или пак 2-3 траки им се скоро исто направени со ист билд,дроп ако претходно некоја трака била 'хит'.. Don't get me wrong. :)
--- надополнето: 26 март 2013 во 18:53 ---
burn it..

Може ли некоја добра душа да ми прати по ПП добар сајт за симнување на хаус компилации, миксеви и слично. Многу мразам да се малтретирам со песна по песна, и уживам во компилации. Користев замунда, ама веќе одамна многу ретко ставаат хаус, и еден сајт mp3s.su од кој е немогуѓе да симнеш компилација. Фала многу :)

Може ли некоја добра душа да ми прати по ПП добар сајт за симнување на хаус компилации, миксеви и слично. Многу мразам да се малтретирам со песна по песна, и уживам во компилации. Користев замунда, ама веќе одамна многу ретко ставаат хаус, и еден сајт mp3s.su од кој е немогуѓе да симнеш компилација. Фала многу :)
livingelectro.com пробај дуд... + постирам песни таму, има повеќе стила хаус,електро,транс и дабстеп.. пробај па види

Првата не може да ми излезе од глава деновиве, мнооооооогу добра трака од Protoculture. А втората веќе ја именуваа за неофицијална химна на АСОТ 600, сите се луди по Апашето .. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom