Добра Trance/ D&B/ Techno/ House/ Electro трака v.2.0

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Многу убава трака. Беше една од завршните во сетот на Денис Шепард на АСОТ. Прекрасна !! :cuc:

Cause every breath you take will clear my way
I hope the love we share comes true someday

smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif
smiley-dance018.gif

Ептен во средно ја сакав. Сега ми текна кога ја видов темава.

MR. WHITE
SEBASTIEN LEGER
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
MARK KNIGHT
NO_ID
FUNKERMAN

Na White Sensation vo Romania ova e line-up dali vredit da se pojt i dali ste bile na nekoj od ovie dj?

MR. WHITE
SEBASTIEN LEGER
SUNNERY JAMES & RYAN MARCIANO
MARK KNIGHT
NO_ID
FUNKERMAN

Na White Sensation vo Romania ova e line-up dali vredit da se pojt i dali ste bile na nekoj od ovie dj?

Со оглед на насоката во која одат Сензејшн со промоцијата на нови хаус сили, лајнапот е океј. Болдираниве посебно вредат и они се најголемите имиња од понуденово.

NO_ID се ново холандско хаус дуо, за кои само имам читано дека добри настапи имале низ Западна Европа. Ова ќе им биде деби на Сензејшн и би требало во јако светло да се покажат, може да направат бум. Фанкермен го знам единствено по Speed up (која му беше голем хит пред 4-5 години), друга квалитетна трака немам слушнато од него. Ама штом е ставен на крај, тогаш аналогно на тоа би требало да извади поенергичен сет. Mr. White си е стандард веќе 2-3 години уназад - институција и печат на шоуто со почетните сетови (досаден бил ептен), а Себастијан Лежер ми е анонимус малце, ама знам дека и лани беше на дебито во Романија - па штом го носат пак таму, изгледа го бива :D.

Btw да не планираш да одиш ? Барав јас до пред некое време тур. аген. од Бугарија, ама тенко т.е. не најдов ништо околу организиран превоз за Сензејшн во Романија. Ако имаш најдено некоја понуда од наша агенција, пиши одма !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom