Добра Фејсбук апликација

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Вака си ги замислуваш хакерите? :pos: :pos: :pos:
Баш вака.Неизбањати сто години со прљави маици,со таков заканувачки поглед уф се наежив од самата помисла.

Баш вака.Неизбањати сто години со прљави маици,со таков заканувачки поглед уф се наежив од самата помисла.
тоа те асоцира на хакер? .... ова повеќе ме асоцира на бездомник и некој психопатски убиец :)

тоа те асоцира на хакер? .... ова повеќе ме асоцира на бездомник и некој психопатски убиец :)
Мене па ич не ми личи на бездоник.Нив секој ден ги гледаме на улица а не пред комјутер.
Може да се рече за психопатски убиец.
Сега зборуваме за хакери на компјутер а мене баш ми е таков тој.

Мене па ич не ми личи на бездоник.Нив секој ден ги гледаме на улица а не пред комјутер.
Може да се рече за психопатски убиец.
Сега зборуваме за хакери на компјутер а мене баш ми е таков тој.
Значи подобро да го речеше психопатски убиец отколку хакер.
Хакерите не се воопшто слично на она што го опиша ти. Прва работа, апликацијцата не покажува дека твојот профил можи да го хакни некој хакер, туку покажува колку можам да бидат твоите информации "приватни". Апликацијата вади еден поучен дел, да не ги шероваме нашите приватни информации на такви социјални мрежи( во нашата ситуациајта faceboook), затоа што можеби еден ден да ни наштети тоа. :)
Значи не се работи за хакер и не си го претставувај хакерскиот живот како ова што го гледаш на апликацијата.

a zosto kaj mene odkako ke kliknam connect with fb, i ke se napolni taa pocentot so, sedi na crno web stranata, niti gleam aplikacija nit nisto. Flash imam instalirano ako toa ve interesira

a zosto kaj mene odkako ke kliknam connect with fb, i ke se napolni taa pocentot so, sedi na crno web stranata, niti gleam aplikacija nit nisto. Flash imam instalirano ako toa ve interesira
Не си единствен,и кај брат ми правеше така па после проработи:(

Ме интересира една информација. Хакнат ми беше фејсбук профилот и тоа сосем случајно открив. Ставив да ми стига дополнителен код на мобилниот и ми стигна нотификација дека сабајлето околу 5 некој бил логиран, системот прашуваше дали тоа сум бил јас. Ме интересира како е можно да се хакира профилот? Дали по ставањето на сигурносниот код тоа значи дека хакерот морал пред тоа да ја има пробиено шифрата или не? И колку е изводливо да се хакира акаунт со дополнителнава заштита (код што стига на моб.)???????????????

Attachments

• rr.JPG
    rr.JPG
    104,5 KB · Прегледи: 84
а зашо неможам да ја најдам апликацијата со хотелот? не ми ја отвара!

Интересна играва со Хотелов... за тие со јако срце :coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom