Добро де 70 си го уплатил за 140 уште полошо
Така ќе беше 120 денари профит, вака си 70
Мал си ќе разбериш допрва, си ги исчкртал сите ливчиња, скриени кодој, уплати, коефициенти, добивка, Баба Ванѓа ќе ти ги земи парите Другиот пат сокриј ги и утакмиците, остави ги само типовите и ние на кафе ќе гледаме шо утакмици си имал, земи учи мал си не играј комар мочко еден
4/5 denes ama mnogu mi e krivo poradi pederot Bester koj predade pri rezultat 3-6 1-4*.Za dva gejma ne doigra da mu ebam sve.2 iljadi mi skina.
A najkrivo mi e sto me padnaa Zenit-Baern za eden poen. Tuka imav dobivka 5700.Koga ke mi tekne deka Sergeyev od Zenit promasi polozuvanje vo kontra mi se temni.Covekot bese nebranet,sam i se isposra.Profesionalen kosarkar ccc.
Vcera za 10300 Polska 1;0-29min gol.Igrac na Armenija odbrani so glava na gol linija vo 27-ma minuta.Lewandowski sutirase.Pred toa nekoj si Teodorczyk od dva metri uspea da ja promasi cela topka.Mu letna nad nego.Prazen gol imase.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.