Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Добар викенд...Таман сега пред паузата да се има некоја залиха,зошто следи двонеделен период без фудбал,ќе се тресиме со ОСТАЛИ СПОРТОВИ....:icon_mrgr:
img120.jpg
Џонас,ногата да си позлати царе,каква пацерска победа,не знаеа кај тераат,еден шут во второ и гол..
А кога ќе ми текни колку пати ме имаат изебано за добивки од +15 К,ехееее...
Конечно еднаш да ги фатам орлите кога играат ваков НИКАКОВ меч на гости....img121.jpg
img122.jpg

Томас го извај одморот со ливчињата за Палма де Мајорка или Палма де Преторка :P
Пиши ги вака цели тикети пред време и ние да сврзиме некоја банка оти змија имаме во новчаниците :D

9f0a524b79e6f6033bf21863da2ef809.jpg

Edvaj ova vleze,DeRozan 18poena poluvreme,na 10sec pred kraj si postigna 25tiot poen..
Thomas,8poena poluvreme,na kraj 26poena,koga se saka,ne ko guptinot Lillard,mi zede 7000+ dobivka ..ostana na 26poena .
Kajgana magijo,vidi go @Tomasino po 5 dobitni tiketa za vikend,katanec ke staat kladilnicite [emoji2]

9f0a524b79e6f6033bf21863da2ef809.jpg

Edvaj ova vleze,DeRozan 18poena poluvreme,na 10sec pred kraj si postigna 25tiot poen..
Thomas,8poena poluvreme,na kraj 26poena,koga se saka,ne ko guptinot Lillard,mi zede 7000+ dobivka ..ostana na 26poena .
Kajgana magijo,vidi go @Tomasino po 5 dobitni tiketa za vikend,katanec ke staat kladilnicite [emoji2]
Мора од нешто да се живеј,по струка не ме вработуваат(читај не сум од ВМРО)па мора да се снаоѓам,јебига,тешки времиња дојдоа:pistoldz:.[DOUBLEPOST=1458576559][/DOUBLEPOST]
Томас го извај одморот со ливчињата за Палма де Мајорка или Палма де Преторка :P
Пиши ги вака цели тикети пред време и ние да сврзиме некоја банка оти змија имаме во новчаниците :D
Па ги пишам најчесто тие шо ми се најсигурни од ракометите,не се кријам јас како некои(има многу такви),е сега за со шо да се врзат тие се утакмиците,не треба јас или било кој да ти пиши дали да го играш Реал,Атлетико,Ајакс,Псв,Спарта,Плзен,Легиха,Јуве..тие се утакмиците шо речиси сите ги играме или конкретно јас речиси секое коло,секој си прај математика според уплатата,јас уплаќам најчесто од 200-500 на ливче,па барам некој коеф од 8-20...

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom