Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно малку среќа,најмногу благодарение на @NeymarJunior
Друже имаш частење за постот,или некоја ракометна анализа,ќе се компензира;)....:pijani:
Паднав на скоро сите ливчиња денес,и ај си реков едно поправно да пуштам,а појма немав шо да играм..
И чиста среќа шо погледнав во темата Кладилница,иначе како шо планирав(Билбао 1,Милан 2,Фленсбург Т2+ и Шведска ракометот) да играм ќе се читавме во поплаки пак...
Го пуштив твојот предлог само наместо Фленсбург двојка ја пишав Т2 +....
Каква шанса во последна минута имаше еден Нигер од Рен,леле леле,арно шо е пацер,иначе ќе си ебеше матер ливчето...
Фала богу малку среќа во овај слаб викенд....:cool:
img021.jpg

Конечно малку среќа,најмногу благодарение на @NeymarJunior
Друже имаш частење за постот,или некоја ракометна анализа,ќе се компензира;)....:pijani:
Паднав на скоро сите ливчиња денес,и ај си реков едно поправно да пуштам,а појма немав шо да играм..
И чиста среќа шо погледнав во темата Кладилница,иначе како шо планирав(Билбао 1,Милан 2,Фленсбург Т2+ и Шведска ракометот) да играм ќе се читавме во поплаки пак...
Го пуштив твојот предлог само наместо Фленсбург двојка ја пишав Т2 +....
Каква шанса во последна минута имаше еден Нигер од Рен,леле леле,арно шо е пацер,иначе ќе си ебеше матер ливчето...
Фала богу малку среќа во овај слаб викенд....:cool:
Прегледај го приврзокот 134215
:D Брат, скроз истово ливче ги имам.. исто на 500 ден :D:D:D
Милион посто бев сигурен дека ќе искочат сите 3 од 0 до 3 гола.. За утре исто имам пречуство.. дојди у другата тема :D

Не лажи бе..:чда::icon_mrgr:
После кога разгледав убаво, видов дека на последните 10 утакмици Атл.Билбао дома нема дадено повеќе од 3 гола, а Малага на последните 10 на гости нема изгубено повеќе од 3 разлика и во просег најмногу губат 1-0/2-0 :)

Да дал Бензема уште еден гол ќе бил недобитен, во Бетсити ако имаш играно хет трик и дечкото даде 4 гола ладно пепел си.

Сигурно не си грешка?Тоа е исто како да играш утакмица гг и да паднеш зошто завршила 2-1.

Сигурно не си грешка?Тоа е исто како да играш утакмица гг и да паднеш зошто завршила 2-1.
Пред околу 7-8 месеца не ме исплатија ради тоа, освен ако не ги промениле правилата од тогаш..

Каков газ си ти брале мама им еба
Ako ти кажам колку случајно искочи ливчево ке се згазиш од смеење.Барав низ блогериве на фб некоја утакмица пошто немав ама баш никаква идеја.Глеам кај еден типер у коментар рандом лик му ја дава алфретон 2 у 1 и Ман сити гг 1 гг2.Мене како ми се видело ман ју гг1 гг2 незнам.Јас Ман ју го стаив уствари по грешка
Хеххех
Ман сити не искочи [emoji3]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom