Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Вакви се 5 ливчиња, кој сака нека верува, кој не сака, немора. Ме мрзи и премногу сум расположен/пијан за да сликам.
Позз

l1.jpg[DOUBLEPOST=1400365272][/DOUBLEPOST]Ај еве и ова. Имам и вакви неколку, не сум ја фатил тука уплатат, за утре и то ке го сликам ко шо треба.

l2.jpg

Последно уредено:
Нема потреба од криење на кодот никој нема да ти го украде.
Зошто тоа 5000 не е ти е 5.000? :rolleyes: Јaс како што знам секоја уплата над 1000 ден е 1.000, 2.000,.....
Еве пример тикети од некои членови од претходните страни.

IMG_20140503_210037.jpg
10364200_683098178421877_6908483064521871406_n.jpg

Работи Paint a :icon_lol:
1.jpg

Го фатија Олаф како лаже.

:pos:

А може во Прилеп им е поинаква програмата на Спорт Лајф. Или ласерскиот принтер се тресе од страв кога Олаф влегува во кладилницата, па ги брише точките од четирицифрените броеви. Се е можно на денешно време. :cautious:

Последно уредено:
Не знам која им е целта што лажат, од 50 членови ќе се најде некој и тоа да го примети. Јас можам сега моето од 20 ден уплатено да го направам на 20.000, не е тоа целта туку погодените натпревари и коефициентот.

Значи јас тврдам дека не ве лаже, а на вас ако вие криво тоа е друго. Нема друга работа возрасен човек ќе седи и ќе прави тикети на фотошоп. Кој ќар го има тој од тоа? Ви нуди типови да ви продава?

А толку искрено и невино ми изгледаше ...

Значи јас тврдам дека не ве лаже, а на вас ако вие криво тоа е друго. Нема друга работа возрасен човек ќе седи и ќе прави тикети на фотошоп. Кој ќар го има тој од тоа? Ви нуди типови да ви продава?
И зошто кодот го крие и нема точка на бројките ?

А што возрасните не лажат? :eek:
На вториот тикет не му успеало да направи 5000 па го сокрил делот кај уплатата, пијан бил не ги видел точките. :icon_lol:

Интересно, 90% од луѓето кога се пијани викат не сум пијан, овој вика пијан бил.
П.с и на мојот тикет видов има две нули повеќе ама изгледа во живо уплатите така ги ставаат и друг пат имам приметено.

Абе и оние што пишуваат коментари на Јутуб немаат ќар, па ете ги. Него, курчењето не е на место. На никој овде не му мења ништо дали он игра за 50 или за 50,000 денари, ама на толку зборење да не ја сликнеш уплатата во најмала рака е чудно.
Ако не демантира супер, ако не - пак супер.

Добро де лажел, не лажел, битно му се добитни тикетите ... сеа дали се на 50 денари уплатени или на 5 0 0 0 (без . :tapp: ) мање-више битно :)

NW0c5HN.jpg

Добро испадна ова поправно. Заза :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom