- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И зошто кодот го крие и нема точка на бројките ?Значи јас тврдам дека не ве лаже, а на вас ако вие криво тоа е друго. Нема друга работа возрасен човек ќе седи и ќе прави тикети на фотошоп. Кој ќар го има тој од тоа? Ви нуди типови да ви продава?
Абе и оние што пишуваат коментари на Јутуб немаат ќар, па ете ги. Него, курчењето не е на место. На никој овде не му мења ништо дали он игра за 50 или за 50,000 денари, ама на толку зборење да не ја сликнеш уплатата во најмала рака е чудно.Значи јас тврдам дека не ве лаже, а на вас ако вие криво тоа е друго. Нема друга работа возрасен човек ќе седи и ќе прави тикети на фотошоп. Кој ќар го има тој од тоа? Ви нуди типови да ви продава?
Добро де лажел, не лажел, битно му се добитни тикетите ... сеа дали се на 50 денари уплатени или на 5 0 0 0 (без .Значи јас тврдам дека не ве лаже, а на вас ако вие криво тоа е друго. Нема друга работа возрасен човек ќе седи и ќе прави тикети на фотошоп. Кој ќар го има тој од тоа? Ви нуди типови да ви продава?
Шо игра е ова ki1V3+. 1 и 3+ ? Мали ми изгледат коефициентите за така.