Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
bbcg.png

Уплата 2800

Прекрасно тргна работава :))

bbcg.png

Уплата 2800

Прекрасно тргна работава :))

И јас ги имав овие Лејтон,душата ми ја извадија.:D
56минута Ковентри добиваат црвен а 59минута даваат гол.После имаа пенал и на бет365 прво покажа дека дадоа гол,после дека промашиле.:ROFLMAO:
И одвај во 89 дадоа.:cuc:

И јас ги имав овие Лејтон,душата ми ја извадија.:D
56минута Ковентри добиваат црвен а 59минута даваат гол.После имаа пенал и на бет365 прво покажа дека дадоа гол,после дека промашиле.:ROFLMAO:
И одвај во 89 дадоа.:cuc:

Не ја гледав, слаб бев со батерија. Па кога си дојдов дома се израдував...

Супер старт иначе, вака нека си влегуваат само :))

во Саботата и денес само изиграв и профит од добри 1000 ЕУ :) Малце појако викендов :D

Шо прајте со уплатите бе зверови:pos:
Едно време јас со 2,3 илјади уплата држев некои повисоки граници за високи уплати(дури и се чудеа како сум можел да уплатам толку на еден тикет):D ,сега изгледа станав клошар:) ,овде тешка пара се вртело,5000 се уплаќа како на мајтап....кренаа стандардите....:свиркам:
Како и да е,браво на ризикот(y) ...треба големи јајца за вака да се игра,ризикот е голем(но и добивките се големи).....

Шо прајте со уплатите бе зверови:pos:
Едно време јас со 2,3 илјади уплата држев некои повисоки граници за високи уплати(дури и се чудеа како сум можел да уплатам толку на еден тикет):D ,сега изгледа станав клошар:) ,овде тешка пара се вртело,5000 се уплаќа како на мајтап....кренаа стандардите....:свиркам:
Како и да е,браво на ризикот(y) ...треба големи јајца за вака да се игра,ризикот е голем(но и добивките се големи).....

Па... не вреди да се собира 300000 коефициент кој еднаш годишно ќе го фатиш... Во саботата така беше, ~300 коеф, 135 ден = 40 000 ден- А многу ретко уплаќам под 1000.... :)) Ако веќе играме за да добиеме ПАРИ, тогаш треба да вложиме и нешто :D

Мене максимална ми е 35,000 уплата и тоа имав негде околу 10 утакмици а се на се имаше 12-13 утакмици,ноќни тениси беа.
Му викам 35,000 уплати,тој ми се чуди а и во право бил,кога видов 450,000 добивка.:pos:
Дали пола ги фатив не знам.

Ја поретко играм фудбал,повеќе останати спортови ама оваа стратегијава на Филип ми прави чејф.:icon_mrgr:

Ја во моцарт ги имав 1/2 и тим 1/2 2+ , само помали квоти 2.25 и 2.55.:(

Пуштај понекогаш за гладна раја по некој тип.:pipi:

Мене максимална ми е 35,000 уплата и тоа имав негде околу 10 утакмици а се на се имаше 12-13 утакмици,ноќни тениси беа.
Му викам 35,000 уплати,тој ми се чуди а и во право бил,кога видов 450,000 добивка.:pos:

Ја поретко играм фудбал,повеќе останати спортови ама оваа стратегијава на Филип ми прави чејф.:icon_mrgr:

Ја во моцарт ги имав 1/2 и тим 1/2 2+ , само помали квоти 2.25 и 2.55.:(

Пуштај понекогаш за гладна раја по некој тип.:pipi:

Нема нешто послатко од ваков дабл...

Види наназад тикетите сите се такви... Најчесто играм дабл или трипл ... Од 7 коеф па нагоре..

За тип не е проблем, најчесто во Вторник, Петок, Сабота и Недела играм..

Нема нешто послатко од ваков дабл...

Види наназад тикетите сите се такви... Најчесто играм дабл или трипл ... Од 7 коеф па нагоре..

Ама како што гледам ги играш фаворитите што имаат поголеми квоти,не оние големи фаворити што се.:)Под 2.5 квота не си,или кога како ?

dragonsky

Си ја оставив младоста во Бетсити,се сменија три милиони работници ама сите малери.:(Узалуд беа и бонусите што им ги давав за разбивање малер.:icon_mrgr:

:eek: :eek::eek::eek:

Ама како што гледам ги играш фаворитите што имаат поголеми квоти,не оние големи фаворити што се.:)Под 2.5 квота не си,или кога како ?

За чист кец или двојка под 1.7 не признавам... А за 1 и 3+ / 2 и 3+ под 2,8 никако...

За 3+ минимум 1.75 да има, а за гг 3+ минимум 2.15

uplatata e 10 000,samo razlozena na 3 livcina ,poradi danokot koj go naplaka sport life,a glupo mi e da gi slikam site livcina poedinecno...Bitno e deka e dobitno..:)
Не зимаат данок над 10 000 ти го пишва на пример 5*9500 .Со тоа законски ти се 5 лифчиња и секое ти е под 10 000 и не подлежиш на данок .

Не зимаат данок над 10 000 ти го пишва на пример 5*9500 .Со тоа законски ти се 5 лифчиња и секое ти е под 10 000 и не подлежиш на данок .

Беше тоа до завчера. Сеа ти вадат посебни тикети. Бар у спортлајф и копачка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom