Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
imag0325e.jpg

imag0326b.jpg

Доколку разберам која е таа легенда која го прави додатокот во Хоризонт ќе му фрлам ручек кај сака,ако треба и во Епинал:D ....
Какав аматер човече...
Мојсо го дава 3.5 гола....:drk:само од пенал тој му е просекот...
Жал ми е само шо немав пари вчера,имав уште 800 денари(се изгорев во саботата на една полска одбојка,кај ја видов кај се запустив),па морав со помала уплата да играм вчера,иначе на оние резултати вчера ќе ги соголев,и изгледа ќе ја укинеа играта со ракометни стрелци...какви поклони имаше вчера...изгледа Дедо Мраз работи во Хоризонт...
Нодесбо го дава саботата да даде 3 гола,тој кутриот дали 15 минути на меч игра,вчера Дувњак,Наџ ги дава 3.5 гола....горе долу тие им се просеците ама во невидена форма се двата,плус се главни играчи на своите екипи....Лацковиќ го дава само 2.5 гола.....
Минатата недела го дава Рајковиќ од Вардар +3.5 гола,тој 4 гола нема дадено во животот,плус резерва е на Петриќ и игра 10 ина минути....абе поклони....само треба да имаш добар кеш на страна и да сингловаш.....со некоја стотка како јас вчера се добива ситна сума,иако не се жалам бериќат...
Ова беше уште едно перфектно коло,сега се фаќаат пари,сега ако не фатиме џабе....

На уште две ливчиња ми избега Флензбург....за вчерашниот ден да беше перфектен.....
http://img809.imageshack.us/img809/2039/imag0327qq.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/6307/imag0328d.jpg
П.С.
Раката да му се позлати на Нарцис,мајстор:cuc: ...ако не беше тој џабе ќе беше се....најсигурната утакмица во цел билтен ми излезе најтешко....:eek:

Djokovic
Miami i Oklahoma hendikep
Za 100 dobivka 736. Tрчав да стигнам да го уплатам Новак и успеав у 13:59:57, aма на најмал коефициент само 2,15, а секаде беше 2,7 или 2,8.

Tomasino, на исти маки сме биле друже. Јас пребледев кога ги баталив Металург и седнав да видам што се дешава таму. Ни се насмевнаа вишите сили и бидна магијата на крај :) . Влегов со намера да пишам само Ф1, а на крај сосема трет тикет испадна и еден пуст ракомет ќе ме треснеше од земја. Пиши си само формула, ни да се потиш, ни да се нервираш .. Да те види Господ !

ПС - Сега на реваншот, Веспрем - 1 !! :) :)

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    1,2 MB · Прегледи: 37
Ајде vidooq постирај ја добивката (Манчестер 1&3+) :D;)

Друже, кога не ти е дадено, нема ни да земеш....
Тргнав да уплаќам откако го објавија составот, планирав на 10 000 да играм чист кец, 4000 1&3+, и на 2000 1-1&3+....

Арно ама, банкоматот имал други намери, и ми ја "голтна" дебитната... дур да се вратам дома по пари, натпреварот почна, нит го уплатив и не го ни видов првиот гол...

Имав нешто пари на bet365, ke постирам попосле што фатив во живо....

Друже, кога не ти е дадено, нема ни да земеш....
Тргнав да уплаќам откако го објавија составот, планирав на 10 000 да играм чист кец, 4000 1&3+, и на 2000 1-1&3+....

Арно ама, банкоматот имал други намери, и ми ја "голтна" дебитната... дур да се вратам дома по пари, натпреварот почна, нит го уплатив и не го ни видов првиот гол...

Имав нешто пари на bet365, ke постирам попосле што фатив во живо....
Секогаш е така кога си сигурен во нешто, знам и по мене :)
Честито титула :)

Секогаш е така кога си сигурен во нешто, знам и по мене :)
Честито титула :)
Темава не е за поплаки али лани изгубив 100 евра пред финалето, сакав да играм дека ќе освоиме ЛШ (на било каков начин) :confused: :mad:

111meb.png

222yf.png

и добивките
333re.png

ги имав и со хендикепи елфсборг и белизона на 500 за жал не издржа белизона до крај
пс. и нанси со елфсборг ја имам на 1000 но не ми беше пуштено тоа преку картичка
се на се добар ден беше денес :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom