Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
521353_113356992166709_640315404_n.jpg

Дерби 2-4 гола
Камбур GG3+

за 1000-че, 2600...

Да има за утре што да се појача уплата.

white_eagle, ти кажав дека Селта не дава гол :P

Со здравје да си ги трошиш паричките, убав коефициент си собрал.

Тоа ливчето погоре е уплатено на поголема сума.

white_eagle, ти кажав дека Селта не дава гол :P

Со здравје да си ги трошиш паричките, убав коефициент си собрал.
Ме изедоа Јуве и Атлетико начисто :) најарно е NBA кога ќе погодам стануваш сабајле и гледаш добитен или не добитен си, не вака, џабе ги гледаш во живо.

инаку секако ќе погодиш ако испаднат како што треба статистички (елче 9 утакмици по ред 0-2 гола, каен-шаторо просек по утакмица помалку од 2 гола, другите реално гледано), ете некогаш ќе се задеси во еден ден да испаднат сите како што треба. :)

Ме изедоа Јуве и Атлетико начисто :) најарно е NBA кога ќе погодам стануваш сабајле и гледаш добитен или не добитен си, не вака, џабе ги гледаш во живо.

инаку секако ќе погодиш ако испаднат како што треба статистички (елче 9 утакмици по ред 0-2 гола, каен-шаторо просек по утакмица помалку од 2 гола, другите реално гледано), ете некогаш ќе се задеси во еден ден да испаднат сите како што треба. :)

Прееска, цело време сум следел погрешен натпревар, Grimsby, наместо Камбур, зашто се мислев која од двете да ја пишам, дали првите 1, или вторите GG3+... :pos:

Навистина е полесно кога наместо 90 минути изгубено време, видиш на крај на вечерта, дали си добитен или не, само потешко е да го изведеш тоа кога уплаќаш на поголеми сумички.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom