MiaSanMia
Chipolopolo
- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 9.974
- Поени од реакции
- 8.682
Не ме сфаќај погрешно,не сакав да речам ништо лошо туку ако нема проблем нема потреба да се кријат.Иначе кини ги кладилниците до се може.3500 уплата 13265 добивка.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме сфаќај погрешно,не сакав да речам ништо лошо туку ако нема проблем нема потреба да се кријат.Иначе кини ги кладилниците до се може.3500 уплата 13265 добивка.
3500 уплата 13265 добивка.
Така испаѓа дека се фалам затоа сакам да е сокриена добивката, важни се погодените типови. Е сега кој не верува здравје негово си е тоа.Не ме сфаќај погрешно,не сакав да речам ништо лошо туку ако нема проблем нема потреба да се кријат.Иначе кини ги кладилниците до се може.![]()
Така испаѓа дека се фалам затоа сакам да е сокриена добивката, важни се погодените типови. Е сега кој не верува здравје негово си е тоа.
истите ги погодив ама и утре чекам..
Да не се грдит темава во поплаки напиши .. оваа нека останит само за добивки3500 зијан викендов .... секое за по една ...епа да ми го пушат ! Почињајки од Интер и Лејкерс завршувајќи на Галата !
Да не се грдит темава во поплаки напиши .. оваа нека останит само за добивки![]()