Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Не ме сфаќај погрешно,не сакав да речам ништо лошо туку ако нема проблем нема потреба да се кријат.Иначе кини ги кладилниците до се може.(y)
Така испаѓа дека се фалам затоа сакам да е сокриена добивката, важни се погодените типови. Е сега кој не верува здравје негово си е тоа.

Така испаѓа дека се фалам затоа сакам да е сокриена добивката, важни се погодените типови. Е сега кој не верува здравје негово си е тоа.

Такви добивки и се за фалење. Сега кога некој знае дека играш со поголеми суми, може некој и ке земе да ти ги следи типовите.

WIpax.jpg

3 одложени една фатена. :sneaky:
3 стотки ќе отидат за некоја сингл. (y)

Играно во живо некаде 50та минута на утакмиците, се мислев дали да ставам евро и нешто ама не ми се ризикуваше и толку некако :)

Capture.PNG

3500 зијан викендов .... секое за по една ...епа да ми го пушат ! Почињајки од Интер и Лејкерс завршувајќи на Галата !

3500 зијан викендов .... секое за по една ...епа да ми го пушат ! Почињајки од Интер и Лејкерс завршувајќи на Галата !
Да не се грдит темава во поплаки напиши .. оваа нека останит само за добивки :D

Да не се грдит темава во поплаки напиши .. оваа нека останит само за добивки :D

Магија ви фрлам бе ...црна магија ! Иначе , сум заборавил да го цитирам Петар Р. за него беше наменето :))

nps:)

Киксови оваа недела
- Реал Мадрид, Интер, на Милан се изгореа многу, Бордо, Манчестер јако игран 2-ка, Фенербахче, Кристал Палас ...

Им се погоди викендов на кладилнициве, за жал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom