Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
418366_1973502755351_1776526781_1022707_1958514239_n.jpg

На еден другар од вторникот. Гилингам ебате ненормалните :)

Абе незнам зошто ја криете уплатата,мислите дека некој ќе помисли дека имате 10.000 уплатено.Чудо големо ако си уплатил со 30 или со 3000.На крај од краиштата темата се вика Добивка и служи да се споделуваат добитните тикети без разлика колку е уплатата/добивката.

Темата си е добивки (добитни ливчиња или како сакаш свати) и оти постов беше после мојот тикет ставен веројатно е за мене па еве да ти одговорам дека ни моите дома не знаат колку сум ставил добил а не пак ти да знаеш. Далеку е од 20 а блиску до 3000 сепак колку е толку е ;)

Темата си е добивки (добитни ливчиња или како сакаш свати) и оти постов беше после мојот тикет ставен веројатно е за мене па еве да ти одговорам дека ни моите дома не знаат колку сум ставил добил а не пак ти да знаеш. Далеку е од 20 а блиску до 3000 сепак колку е толку е ;)

ОК другар,тебе нема да ти земам данок ич да не се секираш ;)

Случајно е сликнато така, а и не се гледа уплатата.. се знае .000.00 ден а што има пред тие нули, е тоа само јас си знам :D

Брат излези од коцката.....оти ќе те завлече многу длабоко.

Оди изнакупи си нешто со париве...и почни да играш до 100че максимум.

Најдобронамерно,бидејќи си сеуште многу млад.

Брат излези од коцката.....оти ќе те завлече многу длабоко.
Оди изнакупи си нешто со париве...и почни да играш до 100че максимум.
Најдобронамерно,бидејќи си сеуште многу млад.

Фала за советот сепак без гајле, играм веќе 5-6 години минимум и доволно сум паметен да знам дали да играм или не.. додека бива и ми испаѓа нешто плус џепарлак ќе играм (додека играм со нивни пари) ако гледам дека не бива се тргам. Сум имал и доста паузи од по 5-6 месеци па и повеќе неиграње, значи не сум зависник од кладилници ако решам да не играм престанувам и готово ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom