Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Т11+ или Т2 зависно каде игра фаворитот. Еден колега ми го кажа начинот, треба да почнеш со 100 евра и да одиш all in колку ти држи да дуплираш. Квотите се по 1.08 до 1.10, 7-8 текми прават 2 коеф. Он стигнал до 6400 евра и не му држало дупето повеќе.:LOL:

1/6 сум јас баш да видам до каде ќе бркам.:cool:

IMG_3438.jpeg

Т11+ или Т2 зависно каде игра фаворитот. Еден колега ми го кажа начинот, треба да почнеш со 100 евра и да одиш all in колку ти држи да дуплираш. Квотите се по 1.08 до 1.10, 7-8 текми прават 2 коеф. Он стигнал до 6400 евра и не му држало дупето повеќе.:LOL:

1/6 сум јас баш да видам до каде ќе бркам.:cool:

Прегледај го приврзокот 488911
Ажурирај ако не ти е тешко... интересно изгледа, па да пробаме и ние.. може сигурно и со помала сума да се почне зошто со 100 еу почетен влог, малку рискантно на прва да изгубам 100 еу ќе ме чеша малку..
Јас инаку пробувам нешто лани и годинава со трчање по нерешен исход на прогресија (конечен исход обично,понекогаш полувреме крај) .. ама на ситно никако да удрам на покрупно.. ама не на една иста екипа.. туку Румунска лига , изедначени екипи, и дерби утакмици од топ 5 лигите обично Италија дерби текми или серија Б ... дава плод обично по 3-4 утнати .. ама треба јајца да се проба со покрупен влог .
1791743534999.png

Ажурирај ако не ти е тешко... интересно изгледа, па да пробаме и ние.. може сигурно и со помала сума да се почне зошто со 100 еу почетен влог, малку рискантно на прва да изгубам 100 еу ќе ме чеша малку..

Добив и денес али не отидов all in. Си ја повлеков мојата стотка и играв со профитот. 200 франака ќар, ќе пробам уште еден тикет за 100 и после ќе ризикувам барем 5 пати да се дуплирам да стигнам до 3200.

Битно е да се чека изразити фаворити и да не се игра на се и свашта.

IMG_3444.jpeg

Back
На врв Bottom