Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејки денес глув ден со натпревари, пуштив нешто ситно да се следи, ама и тоа излезе...

69916953.jpg
Sekoja cest kako izdrzuvas koga fakas posolena suma a potoa igras na sitnurija.Imas dobar brain control it seems. :-)
Jas od golemo na malo nemozam da se spustam, koja mi e losa navika mozda. :-)

Море, имаше денови кога лупав по 15 000 дневно уплата и тоа глуви денови, понеделник и четврток, демек да се извадам ...
Па кога направив математика колку сум добил/изгубил, решив да не се лакомам, и еве скоро 3-та недела како ми е во плус математиката кога играм ситно...

А бе и 2 иљадарки да се, доволни ми се... Кога и да се полакомев, добивав шамар преку уста...

Топче ми рече еднаш, самоконтролата е се во кладењето... И успевам, сега за сега...

Ајде фала богу добитен,ситно али важно е да се скрши малерот:D,али атлетико мадрид,ме испоти мушки.
i mene me ispoti muski atletiko madrid ama se isplatese ke gi vides livcinjata sega ke gi objavam :pipi::P
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 01:11 ---
tdsc04010.jpgtdsc04008.jpgtaka gi pisav kolku da pratam nesto i vleze kako so vika vidooq gluv den za sportska ama i nesto imav kosarka i hokej :свиркам:

Коеф. 2 Уплата 500, добивка 1000ден. Со оглед на денешните резултати.... задоволителноplusoj.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom