Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.553
- Поени од реакции
- 17.987
.
Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Sent from my SM-A325F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала другар да се враќа и кај тебе и кај сите.Знам ризикот е поголем може треба да намалам максимум 3 пара.Vaka se igra kladilnica, so zdravje da se trosat parite, edinstveno ne mi se svigja mnogu utakmici na tiket, jas povekje od 2-3 nikogas ne igram.
Вака НЕ се игра кладилница, без разлика колку и да изгледа добро кога добиваш. На долг период 100% ќе бидеш во минус со ваков начин на игра. За сериозни уплати само сингл, вака наредени 5-6 тениси со 1.30-1.50 на 250е уплата е тежок аматеризам.Vaka se igra kladilnica, so zdravje da se trosat parite, edinstveno ne mi se svigja mnogu utakmici na tiket, jas povekje od 2-3 nikogas ne igram.
Автоматски споено мислење:
23k danok...u picku mater premnogu e 15%... 5% se jade nekako ama 15% se povekje od krazba...
Вака НЕ се игра кладилница, без разлика колку и да изгледа добро кога добиваш. На долг период 100% ќе бидеш во минус со ваков начин на игра. За сериозни уплати само сингл, вака наредени 5-6 тениси со 1.30-1.50 на 250е уплата е тежок аматеризам.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
@ilz ela si vo Avstralija, ni danok ni butur [emoji16] i plus nba utakmicite se od 7 sabajle do 4 popladne. Pa isto kako na rabota da si odel ke ti se fakat![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my LYA-L09 using Tapatalk
1.20 koeficient deka bombata ke se frli na Biser balkanskiDaj sredi mi nekoja nevesta tamu i zasto da ne dojdam... Kum ke mi bides na svadbata ke pukame so avtomatsko oruzje, ke se ispijanime tolku mnogu sto od srekja ke si frlime i po edna bomba pod noze koja ke ne raznese na parcinja![]()
Zamisli na vesti izleguva slednoto, dvajca makedonski drzavljani koj ziveat vo Avstralija na veselba se raznele so racna Bomba![]()