Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
5Ti5q.jpg

Другари ја играв Celta Vigo 2 гола да даде и 3-0 беше али у 89 минута се прекина не знам зашто,дали сега ќе ми ја рачунаат оваа како добиена или се брише коефициентот?

Другари ја играв Celta Vigo 2 гола да даде и 3-0 беше али у 89 минута се прекина не знам зашто,дали сега ќе ми ја рачунаат оваа како добиена или се брише коефициентот?
Ако се доигра до четврток ок, ако не коефициент 1

Зависи кај си ја играл! У која Кладилница?

Nema da se doigra...Vo 77 min snema struja pri 0:3 za selta..Klasicna krazba od kladilnicite,bidejki nekoi od niv racunaat 1 kvota...

Ќе се доигра Селта утре во 11:00 саатот, денеска имале проблем со осветлувањето ..

Ќе се доигра Селта утре во 11:00 саатот, денеска имале проблем со осветлувањето ..

Kamo sreka da e taka...Se nadevam sigurna informacijava e..vidov jas deka snema struja i zatoa ja prekinaa,ama ne znaev dali ke se doigra,posto igracive gledam se raduvaat so nivnite navivaci..a nelogicno mi beshe da ja prekinat na toj rezultat i voopsto da ne ja doigraat!

во некои кладилници се смета ако е изигран две третини временски од мечот ќе биде признат резултатот.....во повеќето е коефициент 1

Нема врска! Ако сака можи и сега да појди да си ги погидни ! Само ако му носело 2000 денари , а со 2 коеф е прекината , тогаш ќе му исплатат 1000 ... А ако сака можи да почека да се доигра :)

'ќе се игра во 11 пишав веќе и на др. тема

Како не ја прекинаа и фортуна - херта после толку дивеење на навивачите.

se izigra celta, i se racuna normalnoit koeficient, fala kurcu :D
--- надополнето: 16 мај 2012 во 13:11 ---
Нема врска! Ако сака можи и сега да појди да си ги погидни ! Само ако му носело 2000 денари , а со 2 коеф е прекината , тогаш ќе му исплатат 1000 ... А ако сака можи да почека да се доигра :)
ne e taka roki nego ako se doigra vo tekot na koloto mu se racuna taka kako sto ke se doigra, a ako ne se doigra do kraj na koloto , se racuan 1 koeficient < zlatna kopacka
a u mocart ako se prekine po zavrsuvanje na prvo poluvreme, se racuna postoecki rezultat
:)
--- надополнето: 16 мај 2012 во 13:11 ---
Како не ја прекинаа и фортуна - херта после толку дивеење на навивачите.
ja prekinaa i taa, pa ja produzija zadnjite minuta ipol :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom