Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
не бе, викам, ако немаш среќа, да ти каже некој утакмиците, ке ги промашиш...

Сомнителен пенал за Милан, Арсенал од 15-та минуа си остана 2-0, Атлетико даде гол од офсајд...

Со здравје да си ги троши/ш парите...

ме мрзи да го сликам, а и не е нешто за сликање... за 30ден, 2140ден..

Arsenal - Napoli 1-1
Dortmund - Marsej 1-1 3+
Leeds - Bournemouth 1
Birmingham - Millwall 1
Yeovil - Leicester 2

Баш на фб имаше коментари за ливчето..
Имаше и интересен коментар од еден, демек работи во Спорт Лајф и вика дека вакво ливче не било уплатено...
Плус,не знам ова со данокот ме буни...
Зошто обично ја делат уплатата,во случајот требало да дојдат 12 ливчиња по 4 денари,шо нема логика...:eek: ...
Пичка му матер,кој знае шо прават,ништо чудно да е фотошоп,се заигруваат децата...а посебно оваа алатка ја користат блогерите,се штанцаат еден куп вакви добитни листичи па демек како гледате дека навистина имаме дојави...:D

Баш на фб имаше коментари за ливчето..
Имаше и интересен коментар од еден, демек работи во Спорт Лајф и вика дека вакво ливче не било уплатено...
Плус,не знам ова со данокот ме буни...
Зошто обично ја делат уплатата,во случајот требало да дојдат 12 ливчиња по 4 денари,шо нема логика...:eek: ...
Пичка му матер,кој знае шо прават,ништо чудно да е фотошоп,се заигруваат децата...а посебно оваа алатка ја користат блогерите,се штанцаат еден куп вакви добитни листичи па демек како гледате дека навистина имаме дојави...:D

Ја делат уплатата ама не до 4 денари по ливче. 20 денари им е минимална.

Така на пример ако уплатиш ливче со 100 денари и 49 999 добивка ќе ти го поделат на 5 ливчиња по 20 денари и по 9999 добивка, ако имаш 51000 добивка нема да ти го поделат. Барем во копачка е вака ваљда и на другиве места...

Вчера ако не фативте незнам кога.

Јас фатив али ситно.Ме мрзи да го сликам ливчето.

Челзи 2
Арсенал 1
Дортмунд 1
Ајах 1х

Со 200 денари 1520 добивка.

Ете ви со код, ливчето го видов на фб. (y)
1383947_10202288728123721_262297382_n.jpg
и моето
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1647-5013404-1123

данок се рачуна само над 10 000 добивка

Некои викаат дека данокот отпосле се рачунал кога треба да се подигнат парите. Не знам колку е точно нека каже некој што уплаќа во спорт лајф и е земал над 10.000 ден.

uz2b.jpg

После толку падови незнам како воопшто слика али ај,

ПСЖ 1
ЦСКА 1
Манчестер X2
Леверкузен 1 (у 90та блага ејакулација)
Сити - Баерн ГГ

200 ден уплата
3000 добивка

Ситно али динамитно.

Kajgana Shop

Back