Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
DOBIVAM 10 MILIONI EVRA 8 gi stavam u banka i ziveam od kamati so tie dva miliona kupuvam kuka so bazen kupuvam hummer pravam labaratorija za proizvodstvo na amfetamin i ekstazi za moja upotreba nosam 10 kila kokain od columbija sto nasto cist i se drugo trosam na provod i zeni za nekoe vreme stigam kaj amy winehouse.I posle nekoj ke mi rece parite ne bile otepuvacka hahaha

Епа шо к*р шмркаш дрога кога можиш да живееш како господ

Купувам едно вакво
Bowler%20Nemesis%20Dakar%202009%208%20x18%20PD.jpg
и одам на дакар
tumblr_lfi03wHdlo1qbvc38o1_500.png

Се надевам дека ќе ти бидам тимски колега (y)

Првин би си обезбедил да имам кров на глава, би купил куќа подалеку по можност од град, во некоја чисто етничка населба која не е премногу населена, и 2 стана за моите деца, и 3-4 продавници у центар на град да зимаш кирија секој месец.
Едно Ауди А8 и едно Широки у гаража.
Едно миљонче ќе и дадам на сестра ми, уште едно миљонче на моиве.
Другиве ќе ги искористам на луксузен живот коа веќе ми се може и за шетање по светов..hell yeah :icon_lol:

Уххх, 10 милиончиња се добра цифра, сасвим доволно за едно хостелче во Скопје и едно во Охрид. И за двете планирам да ми отидат по 2,5 милиона за да ги средам да бидат пристојни. Со останатите 5 милиона би играл вака: 2 милиона во различни банки, милионче во инвестициски фонд и последните 2 ќе ги раздадам по фамилија.

10 милиони ќе ги вложам кај грујо, и за возврат ќе си барам пратеничко столче:D

Зимам секакви инструменти, градам студио во некоја планина каде нема луѓе, во близина правам една мала централа за напојување на студиото и се затворам таму на неодредено време.

Ке ги коцкам и ќе ги пијам и некој бизнис ќе почнам

А прво да ми ги пратевте на сметката да ги видам како изгледаат па после ќе ви кажам како ќе ги потрошам. :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom