Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Абе бизнис ќе отворам ќе си направам своја империја. После на Хју Хефнер ќе му ја откупам целата плејбој империја и ќе си денсам со женските. ХАХАХ да даде господ

Само гледај да не направиш 78 дотогаш:pos:

Само гледај да не направиш 78 дотогаш:pos:

Аааа не еве и сега сум си Млад 18ка. Така да до 25 веќе очекувам тоа хеф да потпише докуементите ако е жив до тогаш. Ако не ќе глеам и порано да ја соберам. ХАХА па може и ја ќе после тоа неговите години ќе ги достигнам. Чичено од толку работа стигнало до 78 и уште тера и работи :pos:

Polovina bi doniral za humanitarni celi a polovina bi istrosil :)

Polovina bi doniral za humanitarni celi a polovina bi istrosil :)

Zarem stvarno bi doniral? toa e rabota na slavnite jas ne bi donirala, ke si kupam kola od eno milionce,stanovi nekade,garderoba,kukii,nakit,leleeeeee toa mi e zivoten sonnn........
samo da mi se padnat ke mu go placam mamiceto :vozbud::kesa:

Уф......прво да допрам до нив а после не ни мислам за што да ги трошам но сигурно на СЕ што ми душа сака...

Би отишол на Хаваи и никогаш не би се вратил :wink:

со 10 милиони би купила еден стан немора да нешто ау луксуз некоја си кола до 5000еу и све остало би го потрошила на изградба на хотели

Уф да ги имам правам огрмна луксузна куча со голем паркинг во кој ке паркирам Ford Mustang,Rolls Roys Phantom,Audi Q7,Hummer H3,Mercedes S-Class i и уште некое количе со останатите пари че изградам некој хотел и че ги кренам сите 4 у вис.

Никако знам дека никогаш нема да ги има :pos2:

И наеднаш ви светнуваат многу идеи...оха 10 милиончиња си викаш...
Епа еве ајде ...кажете...
Јас со оваа тема не сакам да кажам дека ги имам па не знам како да ги потрошам...
Ако би ги имал....

Па ти да ги имаше овие пари јас се надевам дека немаше да бидеш во Македонија и да пишиваш на форумов :pos2:

Јас би си купил или ќе си изградам некоја добра куќа во Охрид и на Малдивите со другите пари ќе си купан неколку коли а со останатите ќе живеам вистински живот какп што доликува..

Ke si kupam nekolku stanevi na atraktivni lokacii za podocna da gi izdavam i da pecalam pari od niv, ke si kupam nekoa poubava kola, ke prosetam nekoi egzoticni destinacii, ke ja sredam kukjata so ja iam sea, i del od milionite ke doniram na lugje sto im se potrebni za itni destinacii.

Ke si kupam nekolku stanevi na atraktivni lokacii za podocna da gi izdavam i da pecalam pari od niv, ke si kupam nekoa poubava kola, ke prosetam nekoi egzoticni destinacii, ke ja sredam kukjata so ja iam sea, i del od milionite ke doniram na lugje sto im se potrebni za itni destinacii.

Mислиш операции ? :smir:

Инаку ја шо знам,може некоја кола,некоја куќа ќе направам во Манчестер,нешто ќе донирам во хуманитарни цели и тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom