Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
прво ќе го прошетам цел свет, па другото ќе го дам во добротворни цели :) и ќе стам нешто во банка, да имат и за тие после мене :)

Ќе купам цела музичка продавница...конечно бас ќе набавам...и ќе одам на сите можни сфирки:) Делче од парите ќе одет за шетање и дел за добротворни цели. На пр. ќе изградам јавна кујна...:) јеее
Ах најважното...на една другарка и ветив кола кога ќе станам милионер, а на друга професионален фотоапарат:)

Crazy P0Y0L напиша:
хммм...ке си снимам мој сопствен филм со тие 10 мил. и ке ми се отварат мн врати ....:)

А ја и ти ќе бидеме во главни улоги :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Bi otisLA na patuvanje nekade na Karibite,bi si kupila avtomobil,bi otisla na soping i bi si kupila ama bas se sto mi se dopaga

Па да видиме... Би купил акции од микрософт за едно 5 милиони евра за 2 милини би купил од DELL а со тие 3 што ќе ми останат би си купил куќа на бахами и јахта и би го прошетал цел свет би ги потрошил сите тие пари што ќе ми останат па после ќе ги продадам сите акции и ќе ги ставам парите во банка и ќе живеам од камата и ќе имам обезбедено 3 генерации минимум :baeh:

Тешко дека ке успееш баш во тие компании..Јас би ги инвестирал пред се во градежниот бизнис

- пола миЉонче издвојувам за некоја пристојна кола
- 3-4мил. за недвижности (куќи, станови...)
- 1мил. за шетање низ светов
- 3мил. инвестирам во нешто...
- апартман во Торино и сезонска за Јуве :vozbud:
- и останатото во банка за црни дани :toe:

-=}{VLATCHE}{=- напиша:
- пола миЉонче издвојувам за некоја пристојна кола
- 3-4мил. за недвижности (куќи, станови...)
- 1мил. за шетање низ светов
- 3мил. инвестирам во нешто...
- апартман во Торино и сезонска за Јуве :vozbud:
- и останатото во банка за црни дани :toe:
Ubava zamisla ama ova so crno so e ti e utnata investicija:pos2:

Ми текна, ми текна, ќе си купам портабл базен за во двор.

Една од работите што научив на економски ХАРТИИ ОД ВРЕДНОСТ бе браќа и сестри. 9 милиони таму за камата да добијам доживотно. А со милиончето за мама тато и братми.

Комплетно средена куќа по мој вкус, во близина на плажа, најверојатно некаде во Тајланд.
1 милион во банка - за мене, за да живеам во Тајланд само од каматата
Останатите 8 милиони во банка - Да ги финансирам пријателите (со каматата)

Засега тоа ми текнува, едноставно и многу фино :D

Ако ми текне уште нешто, ќе допишам. И онака темиве стојат со години на форумов :D

*is looking @ teh bright side*

10 milioni...
Otsekogas sum sakal Lamborgini, pa edno skromno Diablo za pocetok, bi trgnal so nego niz svetot i ke kupuvam luksuzni kuki sekade kade sto ke zastanam. Ke zavrsam vo Los Angeles, kuka na plaza, privaten avion i ke trosam dodeka imam pari, a potoa ke zeam na gore :icon_eek:

Mislam deka bi gi dala site pari na patuvanja. Sakam da vidam mnogu mesta. Bi gi zemala i site drugari so mene. Bi kupila kola, i mala kukicka ili barem nekoj stan opremen po moj vkus. Sekako bi bila i na goooolem soping.

bi otisla na gooooooolem soping i bi patuvala po nekoi egzoticni mesta i so mene bi ja zemala najdobrata drugarka........:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom