Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
Vo kolku saatot odprilika se dostapni rezultatite? Na sajtot pisuva od pladne. Nase pladne ili amerikansko vreme?
DV-2023 Entrants may enter their confirmation information through the link below starting at noon (EDT) on May 7, 2022.
Удираш десен клик на EDT, кликаш Search Google for EDT, и ти вика дека тоа е летното сметање на времето за источниот брег на САД (Њу Јорк, Мајами...) Значи 6 попладне по наше време ;)

Ah.... utre dosta neizvesen den
да не ме разбереш погрешно ама не се замарај многу, реално шансите да добиеш се еднакви на 0,

е сега некој добива со прво аплицирање некој како мене и со >20 год. (некогаш и од мое а и од на сопругата име имаме аплицирано) нема среќа.

п.с сепак со среќа

да не ме разбереш погрешно ама не се замарај многу, реално шансите да добиеш се еднакви на 0,

е сега некој добива со прво аплицирање некој како мене и со >20 год. (некогаш и од мое а и од на сопругата име имаме аплицирано) нема среќа.

п.с сепак со среќа
Nema sto da razberam pogresno... se e jasno... no sepak neli sme aplicirale...
Se nadeva covek.. ocekuva ☺
Ke recam ete... barem ke doznaes
P.S. so sreka i na vas.. pa da se vidime na kafe vo Chikago

Од 4 апликации, на сите HAS NOT BEEN SELECTED...
Дали проверивте?

Малку бавен сајтот, можам да претпоставам зошто, и за жал негативен одговор.

Колкави се шансите искрено за да има втор круг доколку не се исполни бројот ?
Автоматски споено мислење:

@Menethil @Tonchie по кој пат аплицирате?

Колкави се шансите искрено за да има втор круг доколку не се исполни бројот ?
Автоматски споено мислење:

@Menethil @Tonchie по кој пат аплицирате?
pa 3ta godina. Apliciram onaka od zaebancija, premali se sansite ama niso ne kosta.

Исто, ништо ни оваа година. :toe:

Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.

Се надевам некој друг кајганџија имаше повеќе среќа од мене :)

Абе никој од форумов не фоби позитивен одговор?
Да не не се веродостојни овие резултати

за веродостојни веродостојни се, под 1% од тие што аплицараат од Македонија се селектирани за да започнат постапка а колку заминуваат само еден господ да ги знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom